dimarts, 29 de setembre del 2009

Gonçal, Smou Poc i Víctor Blanca & Les Claus de Jade, finalistes del concurs 'Enganxa't a la música 2009'


Gonçal (Barcelona), Smou Poc (Solsona) i Víctor Blanca & Les Claus de Jade (Barcelona) han estat els tres grups que han passat a la final de la setena edició del concurs de maquetes dels Països Catalans 'Enganxa't a la música', segons ha determinat el jurat. Només queda la gran final. T’ho perdras? D’altra banda els guanyadors de l’edició de l’any passat, presenten demà el seu disc: Anita Miltoff en concert.

La Gran Final de l’enganxa’t a la Musica 2009 se celebrarà el dia 2 d'octubre, a les 10 de la nit, a la sala Suau de Reus amb aquest ordre : Víctor Blanca & Les Claus de Jade, Gonçal i Smou Poc.

Cal recordar que el guanyador de l'Enganxa't tindrà com a premi el finançament per a l'enregistrament, edició i distribució d'un disc, una gira de concerts promocionals i una campanya de difusió entre els mitjans de comunicació.

Anita Miltoff presenta el disc 'Gràcia' com a guanyador de l'Enganxa't 2008

El grup Anita Miltoff farà aquest divendres, 25 de setembre, a les 10 de la nit, a la Sala Monasterio de Barcelona, el disc 'Gràcia', que els acredita com a guanyadors del concurs 'Enganxa't a la música 2008'.

Aquest primer treball discografic porta el nom de 'Gràcia' (Edicions Singulars, 2009) en honor a l'indret o s'ha escrit, composat, assajat i enregistrat. El disc l'ha enregistrat i produït l'Enric Espinet als Estudis Masamara, entre els mesos de novembre de l'any passat i el gener d'enguany, i l'ha masteritzat J.J. Golden a l'Estudi Golden Mastering de California.

És una personalització de la frase en hebreu 'amit a mil tof' que significa 'sóc un bon alumne', frase preferida per la joventut palestina durant l' Intifada; 'odi és el que ens heu ensenyat per tant som els vostres millors alumnes', per oferir més matisos van optar per la personalització i la dualitat d'un nom que no vol dir res i moltes coses a la vegada.

El grup, la comunitat, li a gran quantitat de homes i dones que han tocat amb ells comparteixen un fet accidental i curiós a la vegada; tots han viscut a Gràcia alguna volta de la seva vida; a Gràcia van fer els primers concerts, hi han assajat sempre, han tocat a la festa major, a les barres hi han plantat mil banderes. Anita Miltoff comparteix aquesta paradoxa respecte a Gràcia, 'n'estan farts i n'estan enamorats com a imbècils', per això ho han deixat un any i han tornat, han marxat un munt de gent, n'han vingut de nous, han tornat a volar, alguns tornen eventualment i tornen a marxar.

Concurs de música en català: Amplifica't


És el segon any que Joves d’Acció organitzen aquest concurs que vol promoure els grups novells que canten en català: l’Amplifica’t 2009-2010. Hi pot participar qualsevol formación dels Països Catalans. La data límit per apuntar-s’hi és el 16 d’octubre. El guanyador actuarà al festival Jovestiu del 2010 i amb un caixet de 1.500 euros de premi!

BASES DEL CONCURS 2009-2010

Hi pot participar qualsevol grup o solista que resideixi en l'àmbit territorial dels Països Catalans i que el 50% dels seus components siguen menors de 30 anys. Els grups hauran de ser formacions que cantin els seus temes en català.

El concurs va adreçat a aquelles formacions musicals que s'emmarquin en el pop-rock, música d’autor, folc i les seves variants, estils propers (rock'n'roll, heavy, hardcore, trash, ska, reggae, electrònica) i derivats de la fusió i el mestissatge musical.

Els participants en aquest concurs no poden tenir cap treball discogràfic ni cap contracte signat abans de presentar-se al concurs. L'organització es reserva el dret de comprovar-ho. L'única excepció és la d'aquells grups o formacions que han participat en algun disc recopilatori.
Per poder concursar és imprescindible que el grup o solistes tinguin el seu propi myspace on han d'haver penjades un mínim de 3 cançons i algunes fotos del grup.
La data límit per enviar-ho tot plegat serà el divendres 16 d'octubre de 2009.

Cal omplir el formulari d’incripció a la web http://www.jovesdaccio.cat/

Més información a: 96 315 77 99 o enviant un correu a joves@acpv.cat.

PREMIS

El 2n classificat actuarà al festival JOVESTIU organitzat per Joves d’Acció on cobrarà 1000€ per l’actuació. El 1r classificat i guanyador del concurs actuarà al concert que anualment organitza ACPV per al 25 d’abril junt grups de reconegut prestigi. L’actuació serà recompensada amb 1500€.

divendres, 25 de setembre del 2009

Entrevista Alfons Olmo (Verdcel) - "Sent d'on som i parlant el que parlem és natural que cantem en català"

"Sent d'on som i parlant el que parlem és natural que cantem en català"

Diuen que el nom del seu grup és una metàfora de l'horitzó però ells, en cap moment, s'han marcat un límit fins on poden arribar. Segons la prestigiosa revista "Enderrock" és un dels quinze artistes amb més futur de l'escena actual de parla catalana. Provenen d'Alcoi i València però cerquen al nord del Sènia majors possibilitats per fer el que més els agrada, cantar. El seu darrer treball s'anomena Sàmara. Indiecat.tk ha pogut conversar amb Alfons Olmo, veu de VERDCEL.

-Sàmara té com a protagonistes a les dones. ¿Com va sortir la idea de centrar les lletres en una dona de 90 anys i per què utilitzar la vida d’un sector de població que, en molts moments, ha viscut un doble exili (el polític i el familiar)?
- Feia molt de temps que volíem fer un treball amb aquest contingut, recollir aquest testimoni i fer un homenatge a aquesta generació. Darrerament hem llençat un single digital, amb el títol ARA, que recull el senzill “Ací” (també inclòs al disc Sàmara) en una versió molt especial. Acompanyen el propi senzill tres cançons més; una versió de “Perestroika” de Sau, una musicació nostra de poemes de Joan Brossa i una versió d’una tradicional Algueresa (Minyona Morena).Ho pots descarregar des del nostre web: http://www.verdcel.com/

- Per què VerdCel es dedica a açò de la música?
- La vinculació a la música ha estat cabdal en les nostres vides i potser és una manera d’expressar molt directa i profunda; intangible en els discos alhora que ens pot fer canviar fins i tot d’estat d’ànim, i resulta la millor de les performances quan realitzes concerts. El contingut, el missatge, les emocions, l’estètica, el moviment del cos, l’art plàstic, la poètica, l’acció teatral, la imatge i el vídeo formen part d’un tot en la nostra manera de fer; la música és allò eteri que empasta tots aquests elements, alhora que és la substància - com l’oli - que amaneix tots els ingredients; la música és principi i final. Utilitzem diferents modes d’expressió per arribar més profundament a l’espectador, aprofundim a través dels diferents sentits que tenim, per mantindre un diàleg musical i emocional amb ell/a.

- I, per què ho fa en català?
- És una qüestió de naturalitat. Pense que seria una qüestió a fer-nos si no cantàrem en català; això sent d’on som i parlant el que parlem és el més natural.

- Què li falta a la música en valencià per consolidar-se als mercats i, amb això, aconseguir la promoció discogràfica que permetés els artistes viure del seu art?
- Hi ha molt avançat, potser considere que s’ha aconseguit molt en els darrers anys, amb l’herència d’una etapa anterior (que enceta Raimon, i que continuen tants altres: Al Tall, Remigi Palmero, Tapineria, Obrint Pas, Feliu Ventura i tants altres), però amb una espenta com mai s’ha tingut. Actualment hi ha moltíssima diversitat, qualitat i un públic creixent en les diferents vessants de la música – com dic, en un ample espectre estilístic, conceptual i estètic - que s’estan conreant. Ganes i sobretot una creixent qualitat de propostes, autèntiques i amb talent. Però podem dir que fa falta un poc de moltes coses per desenvolupar seriosament i de valent aquest potencial... mitjans de comunicació, programació estable (sales, teatres, auditoris, festivals, cicles, circuïts, etc. etc. ), indústria discogràfica i promocional, industria de management, drets i condicions laborals de músics i del personal del seu entorn, etc, etc.

- Quines possibilitats i quins perjudicis duu internet a la música en valencià?
- És un nou panorama, canvia de soca-rel, porta coses bones (moltes) i altres que s’ha de reubicar. Potser l’antiga concepció discogràfica i entitats com sgae, per no soltar el “pastís”, no permeten un desenvolupament natural de les coses, sobretot a l’alçada de la “pel·lícula” en què ens trobem envers a internet i les noves tecnologies aplicades a tots els processos de producció i promoció, venda, etc. de la música (que ja fa temps que estan desenvolupant-se, i no s’aturen). Avui en dia no cal passar per un embut, com ara el "mainstream" o la multinacional del conte de la "letxera", sinó que podem oferir allò que volem més directament els creadors amb la gent. Produïm en gran part nosaltres mateixos, i omplim de continguts nosaltres directament sense passar per filtres, ho promocionem (discos, concerts...) sense haver estat elegits a dit per no sé quin interès creat... hi ha major horitzontalitat, democratització en diuen. La barreja de disciplines també en surten beneficiades, més ara amb la cultura audiovisual tan present (el teatre, la dansa, el performance, la il·lustració, el videojeing, etc...) i en això, en aquest camí, nosaltres en tenim molt fet ja.Tanmateix es pot caure en una certa mediocritat del que es dona per creat (l'autenticitat o la qualitat poden estar per sota en l'escala de valors, si tothom sense gaire esforç o coses a dir, fa propostes), o una tendència a carregar d'altres feines als qui es suposa són creadors i/o intèrprets.

- Dels nous grups que comencen a sortir en l'escena valenciana, en qui s'haveu fixat?
- Sincerament, en ningú. Admiració, per molta gent. D'ara i d'abans. Pep Laguarda i Tapineria, Raimon, Carles Dénia i la nova Rimaire, L'ham de foc, Remigi Palmero, Miquel Gil, Pep Botifarra, etc. etc. (la llista és més llarga).

- Monopolitza la música en valencià el vostre reproductor?
- No. Tampoc pense que fora sa. Anglès, castellà, francès, islandès, independentment de la llengua, sabent alhora on estem. Les nostres referències, poden ser moltes i variades, però allò interessant és filtrar-ho ARA I ACÍ.

- Necessita la música en valencià accions cridaneres per fer-se vorer o és qüestió de temps, de qualitat i de trencar prejudicis?
- Tota pedra fa paret. Reivindicació, actes per donar-se a conèixer, però també accions tipus el COMcert de Benifairó de la Valldigna del passat 29 d'agost amb més de 20 actuacions en directe, realitzat pel COM (Col·lectiu Ovidi Montllor). I com dius és qüestió de temps i perseverança, les propostes han de ser, rodar i que tinguen vida pròpia, cercar-la, crear-la; qualitat i trencar prejudicis.

dimecres, 23 de setembre del 2009

Bocairent celebrarà el 1er Boca Rock


Després que l’oratge impedira la seua celebració a principis de mes la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Bocairent prepara per al proper 25 de setembre la primera edició del Boca Rock, un festival de música en valencià que en la seua estrena comptarà amb quatre atractius grups.
Així en esta primera edició els responsables de fer vibrar al públic seran la Gossa Sorda, Bielorússia, Neurotic i Desgavell. El concert tindrà lloc el divendres 25 de setembre a partir de les 22.00 hores i l’entrada costarà 7€.
Podeu conèixer més sobre el Boca Rock a : http://bocarock.blogspot.com/

Descarrega el Tribut a Sopa de Cabra



Podré tornar enrere.
El tribut a Sopa de Cabra
2006 CD - Pop Rock
Coincidint amb els cinc anys de la dissolució de la banda que va revolucionar la història del rock català, la discogràfica MUSICA GLOBAL publicà un disc màgic i ple de llum en què una quinzena d'artistes versionen la seva cançó preferida dels Sopa: “PODRÉ TORNAR ENRERE. EL TRIBUT A SOPA DE CABRA”.


Podré tornar enrere (Tribut a Sopa de Cabra)
1. Amaral - Camins
2. Sidonie - El Far del Sud
3. Gossos - Sota una estrella
4. Pereza - El sexo (que me hace feliz)
5. Pastora - Quan es faci fosc
6. Lax'n'busto - Els teus sominis
7. Sabor de Gracia + Ojos de Brujo + La Troba Kung Fu + Gertrudis - L'Empordà
8. Beth - Podré tornar enrere
9. Bunbury - Vida adapt. Viure
10. Kenzazpi - Instants del temps
11. Casa Rusa - Si et va bé 12. Roger Mas - Hores bruixes
13. Jofre Bardagí - Per no dir res
14. Pedro Javier Hermosilla - El boig de la ciutat
15. Shuarma - Si et quedes amb mi
16. Sopa de Cabra - Seguirem somniant

''Inèdit'': festival de rock a benefici d'AFAB (29 de setembre)


Festival de rock a benefici de l'Associació d'Alzheimer de Bocairent (AFAB)El proper dissabte 29 de setembre tindrà lloc el "Festival Inèdit", a la plaça de bous de Bocairent. Aquest festival està organitzat per l'Associació de malalts d'Alzheimer de Bocairent i comptarà amb les actuacions dels grups següents: Sva-ters, The Skafeinats, Red Roja, Mal Abuso, Un entre tants, Voltor, Relliska, De la pata el matxo i La Faraona.Les portes s'obriran a partir de les 19h de la vesprada, i el preu de l'entrada seran 5€ amb una consumició.

dilluns, 21 de setembre del 2009

Coneix: Oliva Trencada (Illes Balears)





Oliva trencada: El formen: Jordi Vidal (Xeremies, flauta i teclats), Michael Mesquida (Bateria, percussions i veu), Toni Torres (Baix), Fernando Zalazar (Percussions, guitarra i veu), Pep Toni Ferrer (Guitarra i veu).


Defineixen la seua música com: Folk de cassette de les Illes Balears amb influències de Música Popular de les Balears, Música de escales frigies, Música folk de Nord-Amèrica, Música de teleseries infantils, Indie dels 90, La ciutat de Chicago, Isaac Ulam, Senior i el cor brutal.


MySpace


Clica sobre la imatge si vols conèixer l'opinió de la prestigiosa revista Rockdeluxe sobre el nou cd del grup.



CD: 50 anys de la Nova Cançó


La Nova Cançó celebra 50 anys d'història, i les seves lletres i melodies persisteixen en la memòria col·lectiva. Recentment, i amb motiu d'aquest

aniversari, Marc Parrot i Ramon Simó han rebut l'encàrrec del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya de muntar un espectacle per commemorar aquesta celebració.

La dramatúrgia de l'espectacle és responsabilitat d'en Ramon Simó, reconegut director de teatre i escenògraf, que amb una posada en escena senzilla però original dóna coherència i sentit al repertori. En Marc Parrot, a través d'un personatge creat per l'ocasió, ens fa de guia dins d'aquest univers particular. Dins el repertori hi haurà temes com "De mica en mica" d'en Serrat, "Homenatge a Teresa" de l'Ovidi Montllor, “El comptador d'estrelles” d'en Sisa o “Què volen aquesta gent”, de la Maria del Mar Bonet. La banda que normalment acompanya en Marc Parrot, molt versàtil a nivell sonor, s'amplia per a l'ocasió amb un músic més, en Dani Ferrer. Així, a l'escenari ens trobarem amb Joan Anton Mas a la bateria, Marc Prat al baix elèctric i al contrabaix, Dani Ferrer al piano acústic, teclats, trompa i cors, Lluís Cartes a l'acordió, teclats, percussió i cors, i Camilo Pérez a la guitarra. L'espectacle s'estrenarà el dia 26 d'agost al Festival Acústica de Figueres i estarà recorrent la geografia catalana i part de l'espanyola durant els següents 6 mesos.

Música tant nova com meravellosa...





Coneix: Senior i el Cor Brutal


Text de promoció al seu MySpace:
Sóc Senior (sí, en anglès, sense accent). Parir cançons, això és lo que faig. Contar lo que em passa, suposant que abans ja li ha succeït a algú o li passarà aviat. Ser honest amb mi mateix i amb tot lo que m’importa. Creure que la creació naix de la introspecció i de la necessitat de contar-li a la gent els xicotets descobriments que vaig fent sobre açò tan curt ple de nits tan llargues anomenat vida. Reconstruir-me, aconseguir la plenitud. Parir cançons, això és lo que faig.

I ara tinc al meu voltant a la perfecta matrona per a parir les cançons: El Cor Brutal. I amb ells he aconseguit creuar l'oceà i, des de Montevideo fins a Nashville, hem donat a llum a una dotzena de criatures sinceres, fermes i amables que, juntes i amb un cert ordre, conformen l'Experiència Gratificant de Senior i El Cor Brutal.L'Experència Gratificant de Senior i El Cor Brutal va arrancar a València l'any 2007 quan vaig començar a escriure les cançons que gravaria en directe i en analògic amb El Cor Brutal un any després a l'Uruguai, als mítics Estudios Sondor de Montevideo (amb 70 anys d'existència, els més antics d'Amèrica Llatina, i on han gravat artistes com Eduardo Mateo o El Negro Rada).

L'Experiència va continuar al llarg de 2008 als Estats Units, mesclant les cançons a The Funeral House en Louisville (on es varen cuinar les primeres demos de My Morning Jacket i Palace Brothers) i masteritzant-les a Georgetown Masters en Nashville (on han masteritzat Neil Young, Townes Van Zandt, John Hiatt, Emmylou Harris o Kris Kristofferson).És per a mi un orgull i un plaer presentar-te l'Experiència Gratificant de Senior i El Cor Brutal, que pots gaudir en format CD des del 10 de gener de 2009, i en format 2LP des del 10 de novembre, editats per Malatesta Records.


dijous, 17 de setembre del 2009

WHISKYN’S diu adéu...


WHISKYN’S farà el seu darrer concert de la seva gira de comiat el proper 26 de setembre a la plaça del Mercadal de Reus, la seva ciutat. Serà a les 23:30 i d’entrada gratuïta.Un concert molt especial ple de sorpreses i convidats per acomiadar-se del públic després de disset anys intensos de carrera musical, vuit discos editats i més de cinc-cents concerts a les seves esquenes.Els músics convidats seran Lluís Gavaldà, Cris Juanico, Joan Reig, Josep Thió, Francesc Ribera (Titot), Jofre Bardagí, Miquel Abras, Àlex Rexach i Cesc Solé i acompanyaran a WHISKYN'S a l'escenari en diferents cançonsAmb tota la satisfacció personal i els èxits aconseguits al llarg de la seva trajectòria, WHISKYN’S ens diuen adéu agraïnt a la seva gent aquests anys plens de música i moments inoblidables.

dissabte, 12 de setembre del 2009

VerdCel regala "Mans"


VerdCel vol fer-vos arribar aquest regal: “Ara” (que podeu escoltar i descarregar gratuïtament des del web: www.verdcel.com).

“Ara” és un single digital fet a partir del senzill “Ací” (inclòs al disc Sàmara 2008) en una versió molt especial, i que inclou altres temes inèdits.
El podeu descarregar i escoltar íntegre des de la web: www.verdcel.com - amb portada i contra incloses.

Amb “Ara” VerdCel continua el seua viatge, tanca un cicle i un treball (samARA), i n’obri un altre. Aquest recull de cançons conté l’esperit del seu recent llarg (Sàmara) i és alhora l’expressió d’uns nous camins forjats pel treball realitzat el darrer any al si de VerdCel. La Sàmara, la llavor amb ales que ha girat durant gairebé any i mig i seguirà rodant, ha estat plantada en una terra pròspera i que ha començat a florir.

Convidar-vos també als propers concerts de VerdCel:

19 Set dissabte. València Teatre Micalet. Sàmara, banda i projeccions.
8 Oct dijous. Muro del Comtat. Sàmara, banda i projeccions.
9 Oct divendres. Benicarló. Sàmara, banda i projeccions.
15 Oct dijous. Xirivella. Sàmara en acústic i projeccions.
20 Nov divendres. Barcelona. Casa Elizalde. Nou espectacle: “VerdCel

Maria del Mar Bonet i Miquel Abras

dimecres, 9 de setembre del 2009

Contracta música en valencià


Per a les festes del teu poble o del teu barri; per a un casament o una separació; per a la teua falla, filà, foguera o gaiata; per a una celebració de quintos o festers; per a qualsevol acte, per a qualsevol moment, el millor és acompanyar-lo amb l’actuació d’un grup de música valencià. Hi ha un grup en valencià per a cada esdeveniment i a PICA’M els coneixem tots i els tenim catalogats per a tu.
Des de PICA’M Produccions t’assessorem a l’hora de triar els grups que millor s’adapten a les teues necessitats. Gestionarem el teu concert i tindrem cura de tots els detalls i, en definitiva, et garantim que el teu esdeveniment siga un moment únic amb la millor música en valencià.
Si estàs interessat, posa’t en contacte amb nosaltres i solicita’ns un pressupost sense cap compromís. I si formes part d’un grup en valencià i t’agradaria que t’ajudàrem a donar a conèixer la teua música, no t’ho penses, contacta amb nosaltres!
Pots contactar amb PICA’M:
produccions@picam.info

dissabte, 5 de setembre del 2009

Coneix...121db


121dB (cent vint-i-un decibels) va néixer a la ciutat de València a l'any 2004, però no fou fins a l'octubre de 2005 quan presentaren la seua primera maqueta "Somnis Rebels" seguida en la tardor de 2006 per l'EP "Canvis i conseqüències".
En aquest temps han estat preseleccionats per a l'Enganxa't a la Música, finalistes al II Tirant de Rock de la Marina, guanyadors del VII Circuit de Música en Valencià organitzat pel Consell de la Joventut de València, del Premi Ovidi Montllor del Col·lectiu de Músics en Valencià al millor grup revelació i han arribat a semifinals del prestigiós concurs Sona9.

http://www.myspace.com/cent21db

"Mentre hi continuï havent joves descontents amb la realitat que els envolta, el punk segirà viu, amb els seus alts i baixos de popularitat i el seu contacte amb les tendències musicals de cada moment.

Tot i el desencís existencial, aquest trio del País Valencià es pot mostrar satisfet: després d'un 2007 mogut en què han participat al Sona9 i han signat pel segell basc GOR Diskak, el resultat és un primer CD veritablement efectiu. Directes i sense fissures, 121dB guanyen força crèdit amb Equilàter, un disc sense experiments i que va per feina: guitarres distorsionades que creen coixins de soroll i uns puntejos de baix melòdic que obren nous espais a l'emotivitat d'uns The Cure primerencs o una New Order –o de l'escena indie d'aquí (The Unfinished Sympathy) i d'allà (Nada Surf)-. Només una limitada paleta de sons i colors, inherent a l'estil, llasta el conjunt. Sinfonia de soroll melòdic en píndoles de tres i quatre minuts, que deixaran satisfets els aficionats al punk més evocatiu."

Conrad Vallverdú. Enderrock.



dimarts, 1 de setembre del 2009

Les Festes del Tura 2009 portaran a Olot grups com Strombers, Manel i The Pepper Pots

Aquest cap de setmana, Olot viurà les seves festes més espectaculars, les Festes del Tura 2009. Des de divendres i fins dimarts, milers de persones passaran per la capital de La Garrotxa per gaudir de bona música, mostres de cultura popular i activitats per a tots els públics.


D’entre tota la programació destaca l’apartat musical, entre els quals destaquen grups com els barcelonins Manel o Strombers. Aquests últims actuaran divendres a les onze de la nit al recinte Firal, seguits dels mallorquins Es Reboster i Top Secret. A partir de les onze a la plaça de la Pia Almoina ho farà el grup Protocol Monster, els finalistes del concurs Lligamosques 2009, juntament amb Two Dead Cats i Radical Animal Beat.


El dissabte serà el torn del tradicional correfoc pels carrers d’Olot, en aquest cas a càrrec de Pim Pam Pum Foc. El recorregut sortirà de la plaça de Campdenmàs a les onze de la nit. A aquesta mateixa hora al Firal, hi haurà la primera revetlla amb l’espectacle Sweet Dreams. A la resta d’escenaris de la població hi haurà diversitat d’estils. A la plaça Major sonarà el hip-hop d’Arianna Puello, mentre que Pia Almoina estarà centrada en els sons jamaicans, amb l’actuació de The Pepper Pots, seguida d’una sessió de sound system amb Deadly Hunta & Lioness Fonts.


Diumenge, però, serà segurament la nit més esperada del festival. A dos quarts d’una de la nit, passarà per la plaça Major un dels grups més mediàtics de l’any: Manel. Els barcelonins tocaran a Olot per primera vegada, i ho faran per presentar les cançons del seu primer disc Els millors professors europeus. També destaca l’actuació de Belda i el Conjunt Badabadoc, a partir de dos quarts d’una de la nit.