divendres, 30 d’octubre del 2009

La música no és gratis


Les discogràfiques catalanes busquen noves fórmules per tirar endavant tot i la dramàtica situació, que atribueixen sobretot a la falta de regulació de la pirateria. Raquel Font Barcelona, Avui

Tothom ho té clar i sense matisos. La pirateria és la principal causa dels greus problemes que pateix actualment la indústria discogràfica, que des de l'any 2000 ha vist com es reduïen les vendes de discos a menys de la meitat. I en el cas de les companyies catalanes la situació encara és més greu perquè "el mercat és més petit", assegura Salvador Cufí, de Música Global.

"La situació és dramàtica", diu Dani Castellano, de Propaganda Pel Fet, que creu que "avui dia és més fàcil obtenir un disc de forma pirata que comprar-lo", ja sigui en una botiga o a la xarxa. De fet, hi ha una generació d'adolescents que han crescut baixant-se la música d'internet i amb "la sensació que tot és gratuït", assegura Joan Carles Doval, de Picap.

La primera repercussió d'aquesta delicada situació que passen les discogràfiques és una política de contenció econòmica que es tradueix en reduccions de plantilla -Discmedi ha passat de 21 treballadors a 8 en quatre anys, Picap de 25 a 10...- i en una retallada d'inversions, tant en les grans produccions -que tenen menys publicitat i promoció- com en el llançament de nous talents, "que són pèrdues assegurades perquè els mitjans de comunicació no ajuden a difondre'ls", assegura Doval, i "això comporta que els artistes s'han de pagar la producció del disc".

Segueix llegint en l'Avui

dijous, 29 d’octubre del 2009

121dB treuen el seu segon disc


Assaig / Error (Gor Discos, 2009) és el títol del nou disc de rock valencià de la banda 121dB. Ramon Marrades (baix i veus), Víctor Moya (guitarra i veu) i Albert Belda (bateria) han comptat aquesta vegada amb la producció d’Èric Fuentes (Unfinished Sympathy) qui “ja havia treballat amb Rosa-Luxemburg, grup on canta el seu germà Pol, en qui ens coneixem molt bé. Ens va fer d’enllaç, i com a fans de The Unfinished Sympathy ho volguérem aprofitar”.
El treball, enregistrat a l’Estudi Ultramarinos, compta amb les col·laboracions de Sergio Fernàndez (Sin Rumbo), Pol Fuentes (Rosa-Luxemburg), Víctor García (Ghouls ‘n’ Ghosts, Clarice, Manhunt i Crossword) i Xavi Sàrria (Obrint Pas) del qui consideren que “ens ha fet costat des del principi, sempre té un espai per aportar el que pot a l’escena valenciana, que és sens dubte hereva del treball d’Obrint Pas”.


Web: www.121db.net

Sitja publica nou treball


Al nou llibre-cd Musicabulari (Autoeditat, 2009), Sitja lliga fonaments antropològics i experiències d'anys de festes i bureis per fugir del folklorisme i plantejar un nou llenguatge per a la música tradicional.

Sitja naix l’any 2002 amb la intenció de dotar al Centre d’Estudis Tradicionals ACAF d’una eina de treball destinada a la investigació i desenvolupament les músiques considerades pròpies de la tradició valenciana. La intenció de la formació vila-realenca és experimentar i treballar la música tradicional des d’una vessant tècnica i social, un espai d’investigació antropològica on la música siga vista com un element més de la massa cultural que conforma als valencians. És per això que Sitja veu la música, en aquest cas la d’arrel tradicional valenciana, com un element propi de la nostra identitat, i sobre aquesta definició treballa.
Així, Sitja, ofereix música contemporània alimentada de sabers tradicionals, de les formes i famílies de la tradició musical valenciana, de procediments d’elaboració i cura propis de les formes heretades dels nostres avantpassats, alhora, inevitablement, una música oberta als nous simbolismes que són aprehesos per la present societat valenciana, inevitablement lligada als moviments més globals. . .

Pròxims concerts:

8 nov 2009 17:30 - Teatre Conservatori Manresa, Barcelona
20 feb 2010 20:00 - Auditori-Palau de Congresos de Castelló

MySpace

dimarts, 27 d’octubre del 2009

Batà presenta "Cançons de butxaca" (2009)


Batà és un nou projecte dins el panorama de la música d’autor al País Valencià, encapçalat per Carles Llinares qui ha obtingut nombrosos premis i guardons en la seua trajectòria.Alguns d’estos premis són el Premi Ovidi Montllor 2006 al millor disc de cançó; el Premi a la Millor Proposta Musical de la Llotja de Música Urbana de Vila-real 2006; el Primer Premi al Certamen de Cantautors d’Horta-Guinardó 2007 i també Segon Premi al prestigiós certamen Cantigas de Mayo de Ceutí 2007, entre molts d’altres.
Després de quatre CDs, cinc espectacles i desenes de concerts oferits a sales tan prestigioses com el Círculo de Bellas Artes de Madrid, l’Auditori de Barcelona o el Palau de la Música Catalana en l’actualitat presenta el seu nou treball “Cançons de Butxaca”.

L’espectacle de presentació del nou disc “Cançons de Butxaca” parteix de la cançó d’autor però anant més enllà. Amb una poètica personal i sonoritats pròpies, una cuidada posada en escena i un delicat treball de melodies vocals, el concert pren aires, de vegades intimistes, de vegades carregats d’ironia i de critica amb textos més explícits. La finalitat és crear un espectacle amb moments melòdics rics en harmonies així com moments més irònics, explícits i contundents.

Podeu conèixer més sobre Batà i escoltar alguns dels seus temes al seu Myspace

Info de: Pica'm

dissabte, 24 d’octubre del 2009

Normalització lingüística


Sense soflames polítiques ni subvencions, el pop cantat en català sedueix al públic espanyol en un moment creatiu especialment dolç. El nou documental The new Catalan song reflexiona sobre el fenomen.

El documental duu un títol en anglès. Ho dirigeix un tipus que treballa en una emissora propietat de la Generalitat de Catalunya. Els seus protagonistes són un membre lateral -per iconoclasta i independent- de la generació dels setanta, un jove membre d'un grup de rock art i que, per a més delicte, canta en castellà. Amb aquestes armes de distracció massiva es tracta de definir el fenomen: el nou pop català, que no beu de subvencions, que es defineix per la música i no per la política i que pot rebre influències tant de Pau Riba com de Herman Dune. Fins i tot hi ha grups com Hidrogenesse, que canten el que els ix, es caguen en els Beatles, glorifiquen a Kraftwerk i han aconseguit que no et faça vergonya coincidir en gustos amb la teua veïna posmoderna i posirònica. És el que tenen les coses a Catalunya, un lloc en el qual, si fas una breu enquesta en el bar del cantó sobre com definir-lo, cada parroquià et donarà una resposta distinta: país, nació, comunitat autònoma, nació sense Estat, regió, un tros d'Espanya que toca amb França i des d'on ixen els vaixells que et duen de vacances a Balears, on viu Messi...

Segueix llegint l'article de Xavi Sancho a El País

Neix el cicle Intercanvis


Neix el cicle Intercanvis. Organitzat pel periodista musical Rafa Cervera i situat en el Centre Cultural Octubre (C/San Ferrán, 12, al costat de la Llotja), es tracta d'una sèrie de concerts en els quals, al llarg dels pròxims cinc divendres, diverses bandes de la ciutat de València versionaran a altres grups, artistes i compositors també de València. L'esdeveniment no entén de límits estilístics ni temporals, únicament geogràfics. Es tracta de que les bandes triades busquen peces que d'alguna manera han fet història en el rock, pop, ruidismo, folk, cançó lleugera, funk, punk...valencians.

ELS GRUPS
Els grups convidats a participar d'aquesta original idea van començar a desfilar divendres passat 18 de setembre amb els valencians d'adopció Dwomo.
A partir d'ara, la cosa no serà per a menys i, excepte en un dels casos que serà en dijous (Bustamante&Ciutadà), els concerts tindran lloc cada divendres, com ja hem dit, en la sala Octubre (C/ Sant Ferràn, 12).
Aquí va la cosa:
+ 25.09.2009 Serpentina
+ 01.10.2009 Bustamante & Ciutadà
+ 16.10.2009 Guillemka & Gilbertástico
+ 23.10.2009 Sènior i el Cor Brutal
+ 30.10.2009 Miquel Gil

Més info en: www.octubre.cat

dijous, 22 d’octubre del 2009

Miquel Gil i Botifarra, entrades a la venda


Estem davant d’un concert històric de la nostra música, de la música del País Valencià. El proper 21 de novembre, a partir de les 22 hores el pavelló Pla de l’Arc de Llíria acollirà un concert d’unes dimensions musicals extraordinàries. La banda simfònica de la Unió Musical de Llíria i l’Orquestra Àrab de de Barcelona acompanyaran a Miquel Gil i a Pep Gimeno “el Botifarra” amb un repertori especial per a una ocasió diferent.

Les entrades ja estan a la venda per només 10 euros (gratuïta per als menors de 10 anys) al forn Ca Susi de Llíria, a la seu de la Unió Musical de Llíria, a la Papereria Ruiz de la Pobla de Vallbona i a Consolat de Mar de Benaguasil.

Aquest concert es gestà el 31 de desembre de 2008, en una reunió amb directius i el director de la banda per a preparar un primer concert a la Unió del propi Miquel i l’Orquestra Àrab de Barcelona, on també va col·laborar Pep Gimeno. Allí van quedar de fer alguna altra cosa, diferent, amb un repertori que incloguera algunes peces de la nostra música que encara no tenien arranjaments per a banda, com ara ‘Serra Mariola’.
Font: Pica'm

dimarts, 20 d’octubre del 2009

Coneix Rosa Luxemburg i el seu disc "Com cremar la ciutat" (2009)


Tercer Disc d’aquest grup amb una essència autèntica de rock, actitud i energia.
“Com cremar una ciutat” es el títol del nou disc de Rosa-Luxemburg de mà de RGB Suports 2009. Enregistrat a la Casa Murada de Banyeres del Penedès entre el febrer i març del 2009, per Jesús Rovira, Jimmy Piñol i Arturo Torres i sota la producció musical i executiva de Jesús Rovira i Jimmy Piñol.

A més de ser interessants per enmarcar-se dins d’aquest moviment renovador el pop-rock cantat en català, mantenen una essència autèntica de rock, actitud i energia. Una combinació única per la seva multidisciplinaritat, ja sigui mitjancant els seus aclamats videoclips o anècdotes com irrompre despullats enmig del plató de programes majoritaristes de televisió, que creen en els seus seguidors una fidelitat singular.

Pol Fuentes : veu i guitarra
Tomas Genís: Baix
Bernat LLoret: Sintetitzadors
Iban Rodríguez: Bateria

El seu MySpace


dissabte, 17 d’octubre del 2009

Coneix: Imperdibles, Bielorússia i Cheb Balowski


IMPERDIBLES es va formar l'any 2008 a l'Espluga de Francolí, i des de llavors, aquest grup no ha parat de fer concerts, a més d'enregistrar la seva primera demo "Al teu costat", que ha rebut més de 10.000 visites el primer mes al seu myspace de gent que pot escoltar i descarregar-la des del mateix myspace.


Així es defineix Bielorússia: Som un grup nascut a Bocairent (La Vall d'Albaida) anteriorment anomenat Rewind. Caminem entre el power-pop i el indie amb cançons amb força i molt de sentiment. En agost de 2008 vam publicar el nostre primer ep titulat "Discrepàncies harmòniques des de l'extraradi", enregistrat als estudis Blackout de València per Paco Morillas i Ximo Gimeno. Actualment ens trobem en fase de composició de nous temes i preparant el que serà el nostre pròxim treball.

A més hem estat seleccionats finalistes als concursos: Amplifica't, Aborigen, Let's go Durango i del Consell de la Juventud de València. Els éxits també han arribat al estar nominats com a millor grup revelació als Premis Ovidi Montllor a la Música en Valencià.

Música diferent amb actitud i en valencià, amb ganes d'arribar a la major quantitat de gent possible i que desperte emocions i noves sensacions. Perquè tot va a canviar...


Si el primer disc de CHEB BALOWSKI, “Bartzeloona”, va donar a conèixer una jove orquestra mediterrània i els va portar als escenaris de tot l’Estat i “Potiner”, el seu segon àlbum, els hi va donar una empenta amb distribució internacional i actuacions a mitja Europa, ara, amb el seu tercer treball, “Plou plom (musiqueta que enamora)”, CHEB BALOWSKI obren una època de grans expectatives, sortida simultània a gairebé tota Europa i gira quasi mundial (Marroc, Algèria, Finlàndia, Bèlgica, Alemanya, Holanda, Jordània...).

“Plou plom” ens parla dels temps en que vivim mentre l’altra meitat, “(musiqueta que enamora)”, és el contrapès per a tants mal rotllos, és sens dubte un disc “100% Balowski”, continuïtat dels anteriors i mostra dels avanços de la banda, 13 temes plens de ritme, on el rock pren aires mediterranis i es barreja sense complexes amb ritmes i melodies tradicionals.

A més del ja clàssic Iñigo Muguruza (que va produir el seu primer disc i va col·laborar en el segon) han participat en el disc David B. (qui ja va estar a present a “Potiner”), Minsa (de BKC i Desechos), i el duet format per Fermin Muguruza i Sorkun. La producció ha anat a càrrec de Stephane Carteaux (productor del seu segon disc) i David B.

CHEB BALOWSKI continuen sent Yacine (veu), Isabel (veu), Marc (baix), Santi (guitarra), Jordi Marfà (violí), Dani (acordió i teclats), Tito (trompeta) i Arnau (percussió), si bé en aquest disc ha enregistrat amb el grup per primera vegada el nou bateria, Jordi Herreros, i com a comiat el vell saxofonista, Marcel Pie, qui ha deixat el seu lloc a la banda a partir de la sortida del disc a Sisu.

divendres, 16 d’octubre del 2009

Orxata de gira per Europa


Orxata Sound System ha agarrat una furgoneta i han encetat un viatge per tal de portar la seua música pel continent europeu amb el que ells denominen una nanogira.
Després de celebrar el segon aniversari del seu disc 1.0 , mamprenem esta setmana el viatge que portarà la mandanga orxatera durant 12 dies arreu d’Europa. Tocaran a Viena, Lieja, Berlín i, tal i com avancen, ” a les estacions de metro més exclusives del continent”. Des d’orxata Sound System animen a totes aquelles persones ” perdudes eixos dies per les terres del nord” a gaudir “de tan magne fet històric.”
Per als que no puguem gaudir presencialment d’este xicotet tour per terres europees Orxata anuncia que cada dia pujaran un vídeo al seu espai orxataTV.

El clip dels Sva-ters

Videoclip d'Òscar Briz sobre La Punta

dijous, 15 d’octubre del 2009

Un vinil per a l’Experiència gratificant de Senior i el cor brutal

Sénior i el Cor Brutal volen llançar una edició del seu treball ”Experiència gratificant” en vinil. L’edició tindrà un preu variable segons la demanda pel que han fet una crida als seus fans per tal d’animar-los a fer la seua reserva.

L’edicio limitada constarà de doble vinil de 180 grams, amb un disseny i maquetació diferents a la del cd i inclourà de regal un cd amb la sessió acústica enregistrada en directe a Montevideo l’últim dia de gravació, amb cançons inèdites i un fum de versions.

L’edicio atendrà a la demanda amb un mínim de 100 unitats sol·licitades. El preu del mateix per tant variarà en funció de les cópies sol·licitades i rondarà els 20-25€.

Les peticions s’han de fer arribar al correu loveandroll@gmail.com indicant en l’assumpte “L’EXPERIÈNCIA ANALÒGICA: X CÒPIES” on X indica el nombre de còpies que voleu rebre. Una vegada alcançada la xifra mínima el grup contactarà amb les persones que han efectuat la reserva i els anunciarà l’edició.

D’altra banda el seu CD es pot adquirir a l’FNAC , a MEDIAMARKT, DISCOS OLDIES, al PUB ROCAFULL i a PATA NEGRA RESTORÀN. Per internet, a la tenda de Popstock!- Everlasting. i a cadascun dels concerts que el grup oferix.

Pots conèixer les dades de les pròximes actuacions a la nostra agenda musical. I també conèixer més sobre este grup al seu Myspace. Nosaltres us recomanem també que escolteu un dels millors temes que inclou el seu disc.

dimarts, 13 d’octubre del 2009

El grup bagenc Kòdul guanya el concurs Fruits Rock


Els bagencs Kòdul es van proclamar dissabte a la nit guanyadors del concurs Fruits Rock, a la final que es va celebrar a Sant Fruitós de Bages. Després d’una primera selecció, cinc grups van exposar el seu projecte musical al públic que es va aplegar al Casal Cultural de Sant Fruitós i el jurat va concedir el premi a la banda del Pla de Bages. El premi és la gravació de dos temes.


El concurs Fruits Rock, organitzat per l’entitat Nexe de Sant Fruitós de Bages va ser el plat fort de la Setmana de la Joventut del poble. Uns 150 de joves van acudir a les finals, on van poder votar el seu grup preferit. El vot del públic suposava un 20% del resultat, mentre la resta va quedar en mans del jurat, format per experts musicals. Kòdul, Gos Coix, Suite, Swift I The Other Face van ser els finalistes del concurs. Mentre Kòdul va guanyar el premi al millor grup, el grup local Gos Coix va guanyar el premi que els suposava actuar de teloners al concert de Festa Major.

Maitips va posar punt i final a la nit de concurs, que els organitzadors van concebre amb “l’objectiu de potenciar els grups musicals i donar eines a aquesta forma de participació juvenil”.

MySpace

Santjorock 2009 està a la vista...


Santjorock 2009 està a la vista...
Per començar aquest dissabte 17 d'octubre a les 18.00h es farà una xerrada al Motor on es parlarà sobre les "Alternatives a les relacions socials repressives", a continuació a les 19:00h es podrà gaudir en acústic de " Mi # " i " 1000 Batalles ", i per completar la nit tindrà lloc a les 23:30h i al Poliesportiu Municipal de Sant Joan de l'Ènova (La Ribera) el concert: INDEFINITS, AUXILI, NYITUS i CRESTOSTERONA. L'entrada serà gratuita i hi hauran preus populars a la barra.

dimarts, 6 d’octubre del 2009

Descarregar: Marc Parrot - Avions (2009)


Marc Parrot està consolidat com un dels grans artistes catalans del pop català i els seus últims treballs han deixat el terreny més que preparat per a ambicionar grans expectatives amb aquest nou llançament. “Avions” és la mostra més fidedigna de la potència del directe de Marc Parrot i una recopilació de la seua trajectòria damunt dels escenaris, ara que acaba de complir 18 anys de carrera musical.

La força que Marc i el seu grup desprenen en directe és la base de l'espectacularitat dels seus concerts i de la perfecta sintonia amb el públic. No obstant això, aquesta especial predilecció pel directe, no ha arribat fins a ara en forma de disc, quan Marc Parrot s'ha decidit a editar aquest CD/DVD que marca un abans i un després en la seua carrera. La consagració d'un clàssic o el principi d'una nova etapa estel·lar? Decideix per tu mateix...


Informació treta de : ZONADECOMPRAS - Des d'on podeu comprar el disc

+ INFO en el seu MYSPACE

Concert de Benvinguda de la Universitat de València


Concert de Benvinguda

Ordre d'actuació:Sva-ters+Macaco

Dijous 22 d’octubre, 21:30 hores (obertura de portes 20 h)

Plaça de Bous de València. C/Xàtiva 28

Preu de l’entrada: 4 €

Amb la recaptació donem suport a Pobresa Zero

Venda anticipada d’entrades a partir del 13 d’octubre:

• A la Universitat, d’11 a 14 hores:- CADE. Campus de Blasco Ibáñez.- DISE. Campus dels Tarongers.- DISE. Campus de Burjassot.

• A Servientrada per Internet, des del 5 d'octubre en bancaja.es.

• Als centres d’El Corte Inglés de València (excepte Pintor Sorolla).

dilluns, 5 d’octubre del 2009

El barceloní Gonçal es proclama guanyador del concurs 'Enganxa't a la música 2009'


Gonçal (Barcelona) ha resultat l'artista guanyador del concurs de maquetes dels Països Catalans 'Enganxa't a la música', després del concert de la Gran Final celebrada el passat divendres, 2 d'octubre, a la sala Suau de Reus juntament amb els grups Víctor Blanca & Les Claus de Jade i Smou Poc. Així ho va determinar el jurat format per Narcís Perich, Roger Benet, Jordi Pinyol i Pere Paixà.

http://www.terceravia.org/gonsal
La proposta de Gonçal – l'alter ego de Gonçal Perales – és la d'un jove barceloní que va iniciar la seva carrera musical a l'any 2006. Després dels dos primers treballs auto produïts, 'Cançons hamburgueses' (2006) i 'Sol' (2007), Gonçal ens presenta 'Poble no identificat un conte musical on es narren les aventures d'en Francesc Marcià'. Un espectacle que es tradueix a l'escenari amb tota la banda disfressada de marcians, tot seguint el fil conductor de l'esperpèntica figura del narrador. Sobre aquesta història, Gonçal explica que 'en Marcià és un extraterrestre que arriba a Catalunya per descobrir quin és aquell poble no identificat que apareix al mapa en una 'taca vermellosa'. Per integrar-se amb facilitat, 'en Marcià arriba a terres catalanes només sabent parlar en català'. Poc a poc, el desencís s'apodera de l'homenet forà 'que acaba per desesperar-se quan comprova que a Catalunya no pot viure només parlant català'. En resum, Gonçal conclou que la història defensa i, a la vegada, perfila un treball minuciós sobre el tractament i 'l'estimació per la cultura i la llengua catalana'. Un projecte musical guarnit amb capes de veus i guitarres al més pur estil Queen, harmonies beat i 'Wilsonianes' i arranjaments orquestrals que ens traslladen a les sonoritats més glam del rock simfònic dels Supertramp i la E.L.O. Cal recordar que el guanyador de l'Enganxa't obté com a premi el finançament per a l'enregistrament, edició i distribució d'un disc, una gira de concerts promocionals i una campanya de difusió entre els mitjans de comunicació.

Concert de Verdcel gratuït


dissabte, 3 d’octubre del 2009

Comença la temporada 2009-2010: Strombers, La Limoncello i Oprimits, les noves bandes de Tercera Via

Comença la quarta temporada del col·lectiu Tercera Via; després d’un 2009 d’èxits, comença un nou any amb nous reptes, noves fites i noves bandes. Una de les incorporacions més sonades és la dels Strombers. La banda de Cardona, després de 10 anys sobre els escenaris, se suma a Tercera Via, donant suport als grups emergents del País. També entren a formar part de Tercera Via els vallesans La Limoncello, amb la seva energia prematura que arrasa arreu, i els mallorquins Oprimits, una banda contundent i madura. La temporada 2009-2010 té 11 noms propis! Segueix la revolució amb Kayo Malayo, Sotazero, kontra-Band, Txilum, Vall Folk, Costorico, Muyayo Rif, Pepet i Marieta, i ara amb Strombers, La Limoncello i Oprimits.

Un catàleg on-line de 500 grups, centenars de concerts i hores de música
La web de Tercera Via (www.terceravia.org) és un portal de comunicació especialitzat en la música de casa nostra. Les bandes ténen un espai propi, autogestionat i gratuït. Tercera Via organitza concursos, ofereix espais de promoció, assessorament i dona suport a totes les iniciatives artístiques que vulguin impulsar la cantera de músics del País. A més, la seva agenda compta amb centenars de concerts. A la web s’hi poden escoltar més de 70 hores de música, de 500 bandes registrades.

El festival FESTOUR Esrtella Damm’09
Encara en queden tres de FesTOURS! El Festival itinerant de Tercera Via, en la seva quarta edició, ja ha recorregut una dotzena de ciutats. Boikot, Gertrudis, Betagarri, Strombers, La Gossa Sorda, Costorico, La Pegatina, Kayo Malayo, Muyayo Rif, Sotazero, Kontra-Band, Pepet i Marieta, Vall Folk, Txilum o Guaita’ls, entre moltes d'altres, són les bandes que han actuat al FesTOUR Estrella Damm’09. El festival l'han seguit més de 30.000 persones aquesta temporada. http://www.festour.cat


La gira continua:
>>>Piera (Anoia), el 31 d'octubre
>>>Salt (Gironès), Sala la Mirona, 7 de novembre
>>>Terrassa (Vallès Occidental), Sala Faktoria, 27 de novembre


FOTOS.TERCERAVIA.ORG
A més…Tercera Via ha creat una nova web on el públic és el protagonista. De cada concert, una imatge per recordar. Fotos de festivals, músics, gent i amics http://fotos.terceravia.org

QUI SOM? Tercera Via és una associació sense ànim de lucre que treballa per donar suport a les bandes emergents dels Països Catalans. En fa promoció per tal que esdevinguin professionals. Tercera Via marca unes noves regles de joc, per tal de regenerar el mercat musical català. En formen part directament 11 bandes, que reben el suport promocional de Tercera Via i que participen dels festivals i circuïts de concerts organitzats per l'associació.Tercera Via és un viver de grups, una cantera de la cultura, 'La Masia' del ritme. Però l'entitat, que va néixer el gener del 2006, a més compta amb un col·lectiu web de 500 bandes; un catàleg de grups, actiu i participatiu, que representa la vertadera "Música Viva" del país.

http://www.terceravia.org

La Falla Convent organitza a Pego el Rocktardor

La comissió fallera Convent de Pego organitza el proper 3 d’octubre un gran concert de música en valencià al Poliesportiu municipal. Les cançons de Lilit i Dionís, Aspencat i Desgavell seran el plat fort d’una nit que continuarà després del concert amb Pasqu Selector als plats.

El concert tindrà lloc el proper 3 d’octubre a partir de les 22 hores al Poliesportiu municipal de Pego. Les entrades es poden adquirir anticipadament per 5€ als Bar el Moss, Bar Colom (Pego), El Marge (Xaló) i Ca Maria (Oliva). El seu preu en guixeta el dia del concert serà de 7€.

Podeu saber més al esdeveniment del Facebook relacionat.