dijous, 30 de setembre del 2010

La música catalana lluirà a Madrid amb el cicle Trànsit

L’Institut Ramon Llull presenta un cicle de difusió de la cultura catalana que es celebrarà properament a Madrid. Durant tot el mes d’octubre hi tindrà lloc un conjunt d’activitats culturals d’artistes catalans i balears que inclourà música, cinema, circ i arts escèniques.
La música serà la protagonista del Trànsit del 2 al 15 d’octubre. El dia 2 d’octubre el cicle arrencarà amb un plat fort, ja que actuaran tres grans representants de la rumba catalana: Peret, Los Manolos i Gertrudis. El 5 d’octubre el polifacètic Alfonso Vilallonga presentarà amb Corazón lengua el seu cabaret particular, i el dia 6 Jerôme Lavoix farà gala del seu talent per interpretar els clàssics de sempre, tot presentant La última moda de todos los tiempos.
El 7 d’octubre serà la nit del pop-rock, amb les actuacions de Joan Miquel Oliver, Mishima, The New Raemon i Astrud & Col·lectiu Brossa. El dia següent, Standstill representaran un espectacle que combina la seva música amb el muntatge audiovisual Rooom. Finalment, el dia 15 es projectarà la pel·lícula Ingrid, que ha dirigit Eduard Cortés, i mentrestant sonarà la banda sonora en directe (sota la direcció de Micka Luna); també actuarà Santi Balmes, de Love of Lesbian. Tots els espectacles musicals tindran lloc al Teatro Circo Price. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada