dissabte, 25 de setembre del 2010

La Gossa Sorda i Verdcel, hui a Gandia

La Plaça del Prat de Gandia acull hui  dissabte 25 de setembre un concert  de La Gossa Sorda i Verdcel dins de  la programació d’activitats del Correllegua 2010. L’hora del concert s’ha fixat a les 22.30, poc després del sopar popular.
VerdCel té previst interpretar algunes de les cançons de PetJadeS, el seu disc-homenatge al cantant xativí Raimon. En aquesta ocasió hi va la banda sencera i es presenta l’espectacle complet, amb les vídeo-projeccions d’Alfons Olmo. Els alcoians  aposten per un espectacle multidisciplinar, musicalment emotiu i contundent, i on s’ha donat cabuda a disciplines com el “videojocking” o l’acció, convertint els seus concerts en un esdeveniment audiovisual en perfecte equilibri, on els verdaders protagonistes són la comunicació i la interacció amb el públic.
La Gossa Sorda per la seua banda continuen presentant el seu darrer treball, “L’últim heretge”. El seu treball suposa una aposta per  la barreja d’estils de sempre, ska, reagge, folk rock, hard-core. Es manté la idea d’anteriors treballs de donar-li a cada cançó allò que demana sense idees d’estils preconcebudes; però de forma paral•lela a les lletres, el ritmes contundents i les distorsions prenen més protagonisme.


Ací us deixem el DVD de “L’últim heretge”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada