divendres, 19 de novembre del 2010

Fem Sonar les Musiquetes: 50 concerts més!

Després d´un inici d´any bestial, amb més de 30 dates arreu de la geografia catalana, la banda de Fem Sonar les Musiquetes ja ha començat una gira de teatres i auditoris que els portarà a celebrar vora 50 passis més per al públic escolar de mitja Catalunya. Des de l´octubre i fins el mes de maig de 2011, el grup ja té programats 24 dies de concerts a Osona, Vallès Oriental, Maresme, Garraf, Penedès... Es tracta d´una gira impulsada per ´Anem al Teatre´ de la Diputació de Barcelona. El 2010 va ser l´any de les Musiquetes i el 2011 ho pot tornar a ser. Escolta el disc, descarrega les cançons i coneix una miqueta més i millor tot el projecte a www.musiquetes.cat La contractació de l´espectacle, a través dels canals habituals de Propaganda pel fet! o directament a xavi@ppf.cat. Més de 25.000 nens i nenes, pares i mares, tiets i tietes i avis i àvies ja han disfrutat d´un espectacle únic on es revisen en clau moderna les cançons clàssiques de mainada amb un format de banda en directe que farà les vostres delícies!

Concerts 'Anem al Teatre´ (2010-2011)
Vilanova, Les Franqueses, Cardedeu, Canovelles, Mataró, Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt, Arenys de Mar, Calldetenes, Vilanova i la Geltrú, Torelló, Lliçà d´Amunt, La Roca del Vallès, Vilafranca del Penedès, La Llagosta, La Garriga, Granollers i Parets

Concerts ´Fem Sonar les Musiquetes´ (2010)
Ripollet, Sant Cugat, Arenys de Munt, St Feliu de Llobregat, Vilafranca, Manresa, Torelló, Cardedeu, Tàrrega, Sant Celoni, Seva, Perpinyà, Sant Llorença de Morunys, Valls, Terrassa, Olesa, Barcelona, Peralada, Berga, Girona,Mataró, Lleida,Alella, Badalona, Taradell, L´Hospitalet de l´Infant, Calella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada