dilluns, 27 d’abril del 2009

Coneix: Enderrocks (La Ribera Baixa)



Enderrocks naix a Riola (La Ribera Baixa) el 4 de Setembre de 2004 quan dos xics del poble, Víctor i Agustí, decideixen unir-se per tocar Rock&Roll. A continuació s'uneix a ells Lluís "Preus", de Corbera, a la guitarra, i amb aquesta formació Enderrocks realitza el seu primer concert a Tornolo (Itàlia), on els seus membres es trobaven degut a un aplec de bandes municipals. A partir d'ací el grup rep les col·laboracions del "Xoto" i Raulet, així com segueixen realitzant més concerts com a la Falla del Poble de Riola.

L'estiu de 2005 s'incorpora a Carlos, un guitarrista d'Algemesí, per intentar acabar amb la crisi per la que passava el grup en aquells moments, però de res serveix i està a punt de dissoldre's. Aleshores es realitzen canvis: Agustí abandona Enderrocks i Voro, de Fortaleny, entra al grup ocupant-se del baix i les veus. L'estil del grup passa a ser Heavy Rock i es realitzen nombrosos concerts.

A principis de 2006, Fran, de Fortaleny entra com a guitarrista al grup i mesos més tard Preus deixa Enderrocks per donar pas a Vicent d'Alzira. També en aquests moments entra al grup Joan de Sueca, que li dóna amb la seua veu un caràcter més Heavy. Aleshores Enderrocks realitza el seu concert més important fins ara, junt a Mugroman i La Gossa Sorda. El grup segueix endavant, cada vegada més cohesionat i amb un so més compacte. Entre Març i Juny del 2007 Enderrocks enregistren la seva primera referència discogràfica, "Fills Del Xúquer".

http://www.enderrocks.com/default.htm

http://www.myspace.com/enderrocks


LLISTAT DE CANÇONS

1

Xúquer s. XII

2

Fills del Xúquer

3

La Puta Realitat

4

1492: La Conquesta

5

Flames

6

Maleït Compositor

7

Mai t’Oblidarem

8

Enderrocks

9

Al vent

10

Per no ofrenar




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada