dijous, 30 d’abril del 2009

Taller sobre els Rolling Stones


Del dia 12 de juliol de l'any 1962 al... Més de 46 anys d'història. És només Rock & Roll?

El dia 12 de juliol de l'any 1962, The Rolling Stones oferien el seu primer concert oficial. Quaranta-cinc anys més tard, el 12 de juliol de 2007, la banda actuava per a 300 afortunats, jo mateix inclòs, a la sala Oval del Palau Nacional de Barcelona. Un any més tard, Martin Scorsese duia els Stones al cinema. En aquests més de 46 anys d'existència, els Stones s'han convertit en més que una simple banda de rock & roll. Per a seguidors d'arreu del món són un model, els autors de la banda sonora de la vida de persones que abasten fins a cinc generacions. Se sap el dia que van començar, però ningú pot endevinar quin dia acabaran. En aquests tres dies explicarem la vida i l'obra dels Stones al detall. Ho farem cronològicament i al ritme de les seues cançons. Sí. Els Stones són molt més que una banda de rock & roll. Paraula d'Stone!


Jordi Tardà

Totes les sessions estaran impartides per Jordi Tardà. Periodista, novel.lista, hergeòleg i amant dels Germans Marx. És, a més, un dels majors especialistes d'aquest país i del món en The Rolling Stones i qui posseïx la col·lecció més àmplia d'objectes relacionats amb la banda.


Sessions

Dimarts, 5 de maig a les 19:30h.

Els orígens. The Blues Incorporated. La mort de Brian Jones. Hyde Park. Mick Taylor. Naix “The Rolling Stones Records”, la llengua més famosa del món.

Dimarts, 12 de maig a les 19:30h.

Els Stones inventen les macro-gires. Apareix Ron Wood. Debut a Espanya. Gira Steel Wheels.

Dimarts, 19 de maig a les 19:30h.

Bill Wyman abandona. Gira 40 anys. Shine a Light. Els Stones, una banda sense data de caducitat.

Totes les sessions s'amenitzaran amb anècdotes, música i projeccions conegudes i desconegudes i un col·loqui final. Per poder assistir al taller cal d'omplir i enviar el formulari que apareix més avall a més de fer un pagament de 15 € per al públic en general i 10 € per a socis d'ACPV, a l'entitat bancària Caixa Catalunya nº de compte 2013/1368/48/0201966039. Al rebut bancari heu d'escriure en l'apartat Concepte The Rolling Stones i en Nom del beneficiari Institució cívica i de pensament Joan Fuster i l'heu d'enviar a l'Octubre CCC, c/ Sant Ferran, 12. 46001 València. La matrícula inclou le sessions i un certificat d'assistència. Important: Els rebuts els heu de fer arribar a l'OCCC, c/ Sant Ferran, 12. 46001 València a l'atenció de "The Rolling Stones". O bé enviar-los a l'e-mail: spalau@octubre.cat

Matricula't

Més informació en: http://octubre.cat/activ_fitxa.php?id_activitat=845

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada