dimarts, 29 de setembre del 2009

Gonçal, Smou Poc i Víctor Blanca & Les Claus de Jade, finalistes del concurs 'Enganxa't a la música 2009'


Gonçal (Barcelona), Smou Poc (Solsona) i Víctor Blanca & Les Claus de Jade (Barcelona) han estat els tres grups que han passat a la final de la setena edició del concurs de maquetes dels Països Catalans 'Enganxa't a la música', segons ha determinat el jurat. Només queda la gran final. T’ho perdras? D’altra banda els guanyadors de l’edició de l’any passat, presenten demà el seu disc: Anita Miltoff en concert.

La Gran Final de l’enganxa’t a la Musica 2009 se celebrarà el dia 2 d'octubre, a les 10 de la nit, a la sala Suau de Reus amb aquest ordre : Víctor Blanca & Les Claus de Jade, Gonçal i Smou Poc.

Cal recordar que el guanyador de l'Enganxa't tindrà com a premi el finançament per a l'enregistrament, edició i distribució d'un disc, una gira de concerts promocionals i una campanya de difusió entre els mitjans de comunicació.

Anita Miltoff presenta el disc 'Gràcia' com a guanyador de l'Enganxa't 2008

El grup Anita Miltoff farà aquest divendres, 25 de setembre, a les 10 de la nit, a la Sala Monasterio de Barcelona, el disc 'Gràcia', que els acredita com a guanyadors del concurs 'Enganxa't a la música 2008'.

Aquest primer treball discografic porta el nom de 'Gràcia' (Edicions Singulars, 2009) en honor a l'indret o s'ha escrit, composat, assajat i enregistrat. El disc l'ha enregistrat i produït l'Enric Espinet als Estudis Masamara, entre els mesos de novembre de l'any passat i el gener d'enguany, i l'ha masteritzat J.J. Golden a l'Estudi Golden Mastering de California.

És una personalització de la frase en hebreu 'amit a mil tof' que significa 'sóc un bon alumne', frase preferida per la joventut palestina durant l' Intifada; 'odi és el que ens heu ensenyat per tant som els vostres millors alumnes', per oferir més matisos van optar per la personalització i la dualitat d'un nom que no vol dir res i moltes coses a la vegada.

El grup, la comunitat, li a gran quantitat de homes i dones que han tocat amb ells comparteixen un fet accidental i curiós a la vegada; tots han viscut a Gràcia alguna volta de la seva vida; a Gràcia van fer els primers concerts, hi han assajat sempre, han tocat a la festa major, a les barres hi han plantat mil banderes. Anita Miltoff comparteix aquesta paradoxa respecte a Gràcia, 'n'estan farts i n'estan enamorats com a imbècils', per això ho han deixat un any i han tornat, han marxat un munt de gent, n'han vingut de nous, han tornat a volar, alguns tornen eventualment i tornen a marxar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada