divendres, 18 de juny del 2010

Coneix el nou i magnífic treball de Les Deesses Mortes


El grup de Castelló Les Deesses Mortes acaben de publicar el seu disc homònim de debut, però també tenen una història prèvia. Dotze anys enrere els mateixos tres músics van enregistrar un disc sota el nom de Freses titulat "The first & early original recordings compilation". Aquell treball, el va editar el segell Hall of Fame, el mateix que ara ens presenta Les Deesses Mortes.

Pascual Arnal, Fèlix Gimeno i Víctor Pesudo presenten un disc amb divuit cançons repartides en dues parts. Totes les cançons se centren en un concepte, precedit per un article, per exemple: "Els vaixells", "Les joies", "Els marbres", etcètera. Darrere d'aquests títols s'amaguen petites peces de pop artesà i de baixa fidelitat, però plenes d'imaginació i arrodonides amb l'ajuda d'una llarga llista de col·laboradors.

El disc de debut de títol homònim de Les Deesses Mortes, l'ha publicat el segell Hall Of Fame.
El seu MySpace 
 

1 comentari:

  1. Increïbles! No els coneixia encara que sabia del bon fer de Hall of Fame (hereus de la gran Triquinoise). Junt amb Mishima per a mi de lo millor de l'any, és injust que coses de tanta qualitat acaben en l'oblit!

    ResponElimina