dimecres, 2 de juny del 2010

Viu una nit especial al Circ Cric amb Gerard Quintana

Viu una nit especial i diferent a la clausura del Festival Cabaret Calouche a Sant Esteve Palautordera l'11 de Juny, entrades online a codetickets.com/circ-cric.

Hem programat dos concerts molt especials. Gerard Quintana, l'exlider de Sopa de Cabra, i un dels persontages culturals més influents del nostre país, presentarà el seu exitòs Deterratenterrat, reconegut pel públic de l'Enderrock com a millor disc de cançó d'autor de l'any i seleccionat com l'únic artista cantant en català que ha actuat al prestigiós festival La Casa Encendidad de Radio 3. Quintana, amb aquest disc torna a mostrar-nos la seva faceta de lletrista, amb un llenguatge proper i col·loquial, que musicalment abarca des del techno, a la rumba o a la cançó d'autor.


circ cric


Els Amics de les Arts, considerats per la crítica com el grup revelació de l'any. Omplen tots els espais on actúen. La seva fòrmula, pop-folk d'autor, amb unes lletres properes i Intel·lectuals que no deixen indiferent a ningú. A més, hi hauràn col·laboracions especials entre els dos artistes, i també podrem veure la col·laboració de Tortell Poltrona i del Circ Cric, un dels millors pallassos d'aquest país, esdevenint una nit única e irrepetible. T'ho perdràs?

Obertura portes: 21:00 hores.
21 :30 Actuació Germans Poltrona
22:00 Gerard Quintana
00:00 Els Amics de les Arts
Servei de bar i entrepans durant tota la nit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada