diumenge, 6 de juny del 2010

El nou EP de Guillamino es publica el 14 de juny

Gimnàstica a cops de fuet, somnis de mozzarella i gelats enormes, notes enganxifoses, morros bruts, suor, temptacions diverses i molta determinació. La rectitud del fuet fa tremolar el nou 12” de Guillamino, remullat de funk, wonky i dubstep.
Una oda a la vigorexia i a les calories. Un cant a les samarretes suades i les panxes planes, un crit exortant a trencar-nos a cop d'abdominals o un crit d'extenuació com el de les tenistes en l'enèsim punt de break. Aquests 4 nous temes marquen la nova mutació de l’inquiet Guillamino, un dels artistes més inclassificables i amb projecció internacional que ha donat l’escena barcelonina. La millor ocasió per comprovar-ho serà aquest juny en diversos esdeveniments vinculats al Sónar. Cal remarcar que el tema central del disc figura en la e-card oficial del festival! 
Gimàstica a cops de fuet  
El B.A.I.X. es l'element principal d'aquest EP, arrambat a la bass music més gruixuda. Guillamino ens entrega rodanxes enormes de mozzarella bass al tema central, “Whip Gymnastix”, mentre un crit marcial ens empeny endavant en un creuament de teclats gòtics i garatgers, amb ritmes bounce propis del dirty south americà i una melodia esmolada i triomfal.
“Left in the wild”, és pop gelat del 89 però despertat de nou amb 3 cafeteres de més. El baix aquí rasca i està cobert de sucre glacé. Un popeye de limón!
El nou EP de Guillamino es pot trobar en vinil 12” i en descàrrega digital a iTunes, on també inclou les bases instrumentals de “Son of a beach” i “Left in the wild”.
Whip gymnastix al Sónar
Coincidint amb el llançament de l’EP, el tema central es podrà descarregar gratuïtament en la e-card oficial del Sónar, al costat de temes de nou artistes internacionals. Aquesta tarja s’inclou dins la bossa oficial del festival.
Precisament, Guillamino participa aquest juny en una colla d'activitats vinculades al Sónar. En concret oferirà una sessió live i dos tallers 0>100 (creació musical a temps real) al Sónar Kids, els dies 12 i 13 de juny. Un d’aquests tallers es farà simultàniament en tres ciutats més -Lleida, Granollers i Olot- des d’on es podrà interactuar amb el CCCB. Guillamino actuarà també en les nits Sónar que tindran lloc a l'Auditori de Girona (19 de juny) i al teatre Bartrina de Reus (22 de juny).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada