dilluns, 27 de setembre del 2010

Coneix i descarrega "Transgressió verbal" del valencià Ender

Lletres anímiques, reflexives, combatives i plenes de missatge mesclades amb instrumentals de rap que passen pel jazz, blues, rock i l’electrònica defineixen a Ender, un jove Mc del Camp de Túria també conegut com Bohemio que el 2007 va començar a fer els seus primers temes i el 2009 va canviar-se al català.
“Música compromesa i combativa on es reflexa la lluita contra el sistema capitalista representat per les multinacionals, els empresaris o explotadors (com sol anomenar-los) protegits pels gossos de l’estat i emparats per la justícia. També contra la repressió política, policial, jurídica, mediàtica i social de caire feixista que cada dia està més present i més acceptada per la gent que abaixa el cap i mira cap a un altre costat”.
Transgressió verbal és la darrera maqueta d’Ender, i es pot descarregar des d’aquest enllaç o d’aquest altre. El disc es presentarà al II Melic Festival, el proper divendres 15 d’octubre a la sala XY Rock d’Aldaia.
“Dedicat a tots els que lluiten pels seus drets i també els dels seus familiars i amics presos malgrat patir la repressió policial, política i mediàtica. Als nous amos, perquè pagaran tot el mal que han fet. Als músics que s’expressensense cap por i que lluiten per donar veu als silenciats.”

1 comentari: