dimecres, 10 de novembre del 2010

Nou disc d'El Petit de Cal Eril

Per respondre grans preguntes n’hi ha prou, a vegades, amb una cançó. Amb un sentit gairebé religiós, El Petit de Cal Eril furga el moll de l’os de les emocions més íntimament humanes i se’n surt amb l’equilibri just de nostàlgia i optimisme, de serenitat i d’esperança. El nou disc, Vol i dol, parla del que teníem i del que vindrà, de la distància entre caure i aixecar-se, dels trampolins que ens ajuden a enlairar-nos. D’afrontar la mort i d’aprendre a renéixer. De mirar al més enllà sense moure els peus de terra. I de l’amor.
Amb esperit folk i gotes de psicodèlia, Vol i dol pren el relleu de l’aclamat I les sargantanes al sol, assenyalat per El Periódico com el millor disc espanyol de 2009 i que també va figurar en les llistes anuals de Rockdelux, Enderrock o MondoSonoro, entre altres mitjans.
El nou disc ha estat gravat per la formació habitual del grup (Joan Pons, David Paco, Càndid Coll i Lluís Rueda) però compta amb col·laboracions especials de Roger Mas, Mau Boada (Les Aus) i Joan Colomo, entre altres. Es publicarà en tres formats: CD, vinil (amb tema extra) i digital, que ja estaran disponibles coincidint amb l’actuació d’El Petit de Cal Eril al festival Primavera Club (26 de novembre a Madrid i 27 a Barcelona). El primer videoclip serà la cançó “Cau la neu”.
 
Primers concerts de la gira:
26/11 Madrid – Primavera Club (Rock Kitchen)
27/11 Barcelona – Primavera Club (Bikini)
10/12 Sant Cugat del Vallès – Casa de Cultura
11/12 La Vall d’en Bas - Joe Strummer Club
18/12 Girona – Auditori
25/12 Barcelona – Concert Tr3sC (La 2)
16/01 Badalona – La Sargantana

1 comentari:

  1. Exclusiva mondial: a finals de febrer de l'any que ve vindrà al meu poble; avisães esteu!

    ResponElimina