dilluns, 23 de maig del 2011

Antònia Font presenten aquest dimarts a Madrid el seu nou disc 'Lamparetes'

Els mallorquins Antònia Font presentaran 'Lamparetes', el seu nou disc, aquest dimarts 24 al teatre Lara de Madrid. Es tracta del setè disc d'estudi que publica la banda, disponible a les botigues des del mes d'abril passat.   Han passat ja tres anys i mig des que el grup va treure a la venda 'Cosir i Cantar' (2007), àlbum recopilatori gravat amb l'Orquestra Simfònica de Bratislava amb el qual van aconseguir el Premi de la Música 2008 al Millor Àlbum de l'Any i Premi de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
   La banda, formada per Pau Debon (veu), Joan Miquel Oliver (guitarra i composició), Jaume Manresa (teclats), Joan Roca (sota) i Pere Manel Debon (bateria) es mantenen un altre cop fidels al seu univers particular i el seu so festiu, i ho demostren en les catorze cançons que componen 'Lamparetes'.
   Després de l'actuació d'aquest dimarts, Antònia Font oferirà un bon nombre de concerts i formarà part de diversos festivals, entre els quals destaquen el del Festival Cruïlla de Cultures de Barcelona (8 de juliol) i el Festival popArb (9 de juliol a Arbúcies).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada