dimecres, 11 d’abril del 2012

"Un Altre Temps", nou disc de Fred i Son

Després de gairebé dos anys des que es va publicar el seu primer treball, 'Diu que no sap què vol', Fred i Són tornen amb nou disc sota el braç, 'Un altre temps'. Un àlbum en el qual tornen a regalar-nos cançons aparentment senzilles però plenes de matisos. Son el grup de pop en català perfecte pel 2012. Enriqueixen l'actual escena amb una sèrie de referències, un so i unes cançons que mai havíem trobat en aquest idioma d'una manera tan clara i elegant. “Un Altre Temps” és un disc que reconeix la seva atemporalitat des del títol, que ofereix cançons com a punys, lletres plenes de melancolia, esperança, desig i “saudade”. Una formació en estat de gràcia (www.fredison.com)

“Un Altre Temps” ha estat enregistrat amb Pere Serrano i masteritzat per Denis Blackham a Skye Mastering Studios (Regne Unit). Per presentar el disc, Xesc Cabot (baixista del grup, realitzador audiovisual i actor a la sèrie Pop Ràpid) ha codirigit el videoclip d”Un altre temps” amb el guionista i director Pep Garrido, carta de presentació d'un disc que ens acompanyarà molts dies i que, tot sigui dit, arriba en una època perfecta.
Per poder editar el seu nou àlbum en format vinil, la banda ha llançat una campanya de crowdfunding a través de Firstclap.
TRACKLIST
01. Abric i bufanda
02. Ara com abans
03. No perd el cap
04. Ni a Berlín ni a Pequín
05. Un altre temps
06. Digues que vindràs
07. Estiu
08. Anem al parc
09. Bandera vermella
10. La maison du canard
11. Entre llençol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada