dimecres, 12 d’octubre del 2011

Les millors cançons en català de la història


A la pàgina de facebook Descobreix la nova música en català van fer la setmana passada un enquesta en la que participaren quasi tres mil persones sobre les millors cançons en català de la història. Aquest és el rànquing, del qual estem pràcticament d’acord, encara que, com és obvi (doncs estem classificacions són molt subjectives) trobem algunes absències que tenen a vore amb els nostres particulars gustos i coneixements.
10 – Gossos – “Corren”, amb Dani Macaco
9 – Els Pets – “Bon dia”.
8 – Teràpia de Shock – “Sense tu”
7 – Lax’n’Busto – “La meua terra és el mar”
6 – Sopa de Cabra – “L’empordà”
5 – Obrint Pas – “La Flama”
4 – Sopa de Cabra – “Camins”
3 – Lax’n’Busto – Llença’t
2 – Lluís Llach – “Que tinguem sort”
1 – Sau – “Boig per tu”

11 comentaris:

  1. aquesta llista es un insult per a tots els que ens agrada la musica en catala, siusplau informeu-vos avans de fer un ranking.
    el que eu fet es un llistat de 10 de les cançons mes comercials del ''rock'' catala, limita a aquet ranking la musica catalana demostra que qui a escrit aixo es molt jove, ho molt ignorant

    ResponElimina
  2. Doncs per mi les 8 primeres són les pitjors!

    ResponElimina
  3. Respostes
    1. crec que esta molt be que potenciem la musica en catala, siguin aquestes les millor o no.

      Elimina
  4. totes m'agraden molt!! són molt guays:))

    ResponElimina
  5. per al primer comentari: cadascú té la seva opinió, així com tu creus que són comercials. Ara, no diguis que és ignorant. A cas tu t'has fixat en com has escrit el teu comentari? Per déu... Ignorant tu, incapaç d'escriure cinc frases sense fer faltes.. penós.

    PD: T'ho diu una de tretze..!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No confonguis ignorant amb illetrat, potser es un senyor de 60 anys que no ha pogut anar a l'escola com tu. Crec que fer un rànquing de les millors i deixar fora tot Serrat o en Sisa deixa clar l'edat mitjana d'edat de la gent que a el·laborat la llista ( Que tinguem sort , a entrat gracies a les cases de colònies i el Guardiola segur !! )

      P.D. T'ho diu un de 40

      Elimina
  6. Potser si que la llista és subjectiva,com qualsevol llista,però totes les cançons son molt bones i això no ho pot negar ningú.

    ResponElimina
  7. a mi la veritat es que mencanten son totes les meves preferides la primera a la meva familia li diem que tindrie de ser en nostre imne perque sempre bui dir SEMPRE la portem al cotxe i es impresindible escoltarles per tan ami mencante leu encertat a i no critiqueu per les faltes esque me coste mol i mira que soc gran he . por tornan al tema MANCANTE !!!

    ResponElimina
  8. Sisplau... Hi ha gent que n han anat a escola en català... N us passeu, jovenets, heu de ser més altruistes. Després... Un ranking per a ser bo ha d'estar centrat en algun estil... Evidentment aquí hi van moltes cançons dels anys 70 80 90...

    ResponElimina