dissabte, 8 de desembre del 2012

Jazzul presenta "Natural", el seu debut discogràfic

La música de Jazzul neix l’any 2008 de la inspiració dels autors David Chueca Folch (Guitarra) i Sonia Linares Berroy (Veu) que endinsant-se en els gèneres del Nu-Jazz mesclat amb tocs de Chill-Out, Cant Contemporani, Soul I Rhythm & Blues, desenvolupen una música imaginativa, dinàmica i encisadoraon la improvisació, el ritme i la sensibilitat musicals en són presents en tot moment.
Jazzul presenta "NATURAL", el seu primer àlbum d'estudi amb deu cançons totalment originals, produït per David Chueca Folch i editat per Marlee Records. “NATURAL” es un àlbum viu i una mica eclèctic, les influencies musicals dels membres es barregen i es transformen en un mateix fil conductor que es Jazzul, on les canços adopten personalitat pròpia. A “NATURAL” podrem gaudir de peçes amb sensibilitat d’autor com “LA LLUM DEL MAR” o “FUE”, cançons amb colors electrònics com "COME” o “SEEKING THE LIFE”, i d’altres amb influències mes properes al Jazz i al Soul com “MONEY”, “CAN YOU HOLD ME?” o “TICK TACK”. També trobarem la fusió d’esències mediterranies vestides d’altres estils musicals del món que influencien el sò ric i cuidat del grup com ”CAMINA BLAU” o “ENOUGH”; plena d´abstracció i l’hipnotisme mostrant l´ampli espectre de sensibilitats amb les que Jazzul s´expressa.
Un àlbum molt especial per a Jazzul, ja que després de 4 anys de concerts diferents espais, festivals i sales de Catalunya, donen llum al seu primer fill musical, on han posat tota la il.lusió, carinyo i la seva experiència per cuinar i enriquir d’una manera musicalment fresca i dinàmica les seves cançons, plenes de detalls i colors.
En la gravació de NATURAL han col-laborat músics com Pere Jané (Bateria), Angel Pujol (Saxo/flauta), Ignasi Revetlle (Baix), i Miki Hernández (Teclats), Tom Sykes (violí), Artur Martens (trompeta), Elisenda Almirall (Chelo) alguns d´ells també formen part de la banda en directe, portant a Jazzul a climes i atmòsferes musicals vives dins els gèneres que fusionen i interpreten.


3 comentaris: