dimecres, 17 de juliol del 2013

El festival Sons del Món arriba a l'equador

El festival Sons del Món. Vi & Music Empordà ja ha arribat al seu equador. Al llarg dels dos primers caps de setmana de juliol s'han realitzat els primers tres concerts programats, que han superat les expectatives de l'organització. Tan els dos concerts a Vilabertran (5 juliol: Joan Dausà i Blaumut; 6 juliol: Silvia Pérez Cruz), com el primer concert a Roses (13 juliol: Manel) han arribat al 90% d'ocupació.
Manel va oferir dissabte passat el primer concert a l'Empordà de la nova gira “Atletes baixin de l'escenari”, el qual va aplegar prop de 2000 persones al recinte de la Ciutadella de Roses.
Als propers concerts es preveu un 100% d'ocupació. El concert de Carlos Núñez, el 20 juliol a Castelló d'Empúries, ja ha exhaurit gairebé totes les entrades, i la venda de Los Chicos del coro (19 juliol) i Luz Casal (27 juliol) també van a molt bon ritme. Sons del Món sota les estrelles, les sortides en catamarà per la badia de Roses amenitzades amb concerts en directe, oferirà les dues últimes sortides el dissabte 20 i divendres 26 de juliol. Per a més informació, consulteu també l'apartat de Gastronomia i Enologia a la web www.sonsdelmon.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada