dijous, 18 de juliol del 2013

Eskassa Llibertat irromp novament als escenaris per presentar el seu primer àlbum, "Ràdio Llibertat"

Després de cinc anys treballant per fer-se lloc en el panorama musical català, Eskassa Llibertat anuncia l’aparició del seu primer disc Ràdio Llibertat, amb el conseqüent programa de concerts per a la seva presentació: Gira La Vida. De la que podrem gaudir a les ciutats d’Alcoi (18 de Juliol) i Alzira (20 de Juliol). La formació que va començar l’any 2008, a nivell local dins la ciutat de Terrassa, amb un grup de companys d’institut en plena adolescència i després del seu pas per l’associació Tercera Via demostra que ha madurat tant musicalment com en el seu missatge, sense deixar de tocar de peus a terra, sempre amb la humilitat que els caracteritza i que destaca la gent que ha tractat amb ells, consolidant-se com un referent de la música ska-punk entre els joves grups emergents de Catalunya.
La seva joventut d’entre 19 i 25 anys i el seu caràcter cosmopolita amb membres arribats de tota la geografia mediterrània no impedeix que Eskassa Llibertat sigui un grup decidit a fer-se notar a tot arreu, transmetent un missatge crític, clar i contundent, amb temes tan actuals com la crisi econòmica, la injustícia social, la violència de gènere, el deteriorament de la classe política, l’abús de poder o el paper dels infants en la nostra societat. Els membres que formen actualment la banda són Pau Centelles (veu principal i guitarra), Jofré Orús (guitarra i veus), Xarly Domènech (baix i veus), Aleix Costa (trompeta i veus), Noel Camarena (trombó), Àlex Sanchez (bateria) i Kenji (Dj scracth i FX) que amb la seva incorporació aquest any ha donat aire fresc a Eskassa.
La banda pot presumir d’una setantena de concerts celebrats arreu de la geografia catalana, a més d’alguna irrupció d’àmbit peninsular, compartint cartell amb grups com Txarango, Obrint Pas, La Gossa Sorda, Strombers, D’Callaos, Chotokoeu o Teràpia de shock..., i participant en festivals com l’Acampada Jove de Montblanc, el Festour o el Xapulina Rock... Amb l’experiència d’un parell de maquetes a la butxaca –Despertem! a l’any 2010 i #singleeskassa al 2011-, la formació llença aquest 2013 el seu primer àlbum, Ràdio Llibertat, una crítica a la manipulació dels mitjans de comunicació amb to radiofònic i reivindicatiu, de crítica social, de plena actualitat a través de la música, utilitzant ritmes contundents com ara el rock, l’ska i el punk, amb pinzellades d’estils afro-llatins com el reggae, el funky o la cúmbia.
Aquest dijous 18 en Alcoi al Cafetà Concert (C/Forn del Vidre nº6) amb Offkorse i Roadrunners. Dissabte 20 estarem en Alzira al Club la Calle (C/ Salvador Santamaria nº14). 

1 comentari:

  1. Per a més informació sobre el grup www.eskassallibertat.com, ací trobareu els nostres videos, maquetes i per suposat el nostre cd Ràdio llibertat (per supossat tot de forma gratuïta)

    ResponElimina