dimarts, 3 de setembre de 2013

Andreu Valor demana ajuda per crear "Malgrat la pluja"

Andreu Valor prepara un nou disc (Malgrat la pluja) i ens ho presenta al seu Verkami, on demana ajuda per dur endavant el projecte.
"Tornem a crear un VERKAMI (micromecenatge) on la vostra ajuda serà essencial per a convertir en realitat aquest tercer disc. Hem treballat de valent per a millorar tots els aspectes que ens calen, maduresa, sensibilitat i progrés. Amb aquests detalls hem creat noves cançons on el contagi de sensacions pensem que estaran a l'abast de cada una d'elles. L'hem batejat baix el nom de "MALGRAT LA PLUJA" i com venim fent, serà un recull de cançons basades amb l'esperit d'aportar esperança però també incidint a la consciència de valorar la nostra tasca en la societat. Cançons per unir!
PER QUÈ UN ANY DESPRÉS?
La particularitat d'aquest disc ve guiada amb la partida d'una persona que m'ha ajudat a créixer com a persona i com a músic i a que aquest projecte socio-musical tingues certa forma. Eduardo "Tata" Bates, guitarrista que m'acompanya, i jo hem volgut preparar un disc d'acomiadament i ho hem de fer abans del retorn a la seua terra natal, l'Argentina. Tornem a confiar amb aquesta plataforma perquè seguim creient que el camí a seguir per a realitzar les nostres idees tangibles és una altra alternativa als crèdits bancaris i similars, que amb els nostres esforços generen riqueses diferenciadores entre la gent. Nosaltres creem per tu. Aquest és el nostre únic pensament d'esforç, emocionar-nos al teu costat i que aquestes cançons servisquen per a unir. Sabem que les coses estan complicades per això aquestes plataformes ens donen l'opció de formar part d'un projecte amb diverses aportacions, cadascuna més arrimada a les possibilitats d'uns o d'altres i com sabeu amb la simple finalitat d'ajudar a realitzar una idea i rebre d'ella una recompensa paral·lela, ja coneguda a l'hora de l'aportació per l'ajuda que ens brindeu.
andreuvalor.com
twitter.com/AndreuValor
facebook.com/AndreuValor
andreuvalor.bandcamp.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada