dimarts, 24 de setembre del 2013

Coneix "Amunt!", el darrer disc d'Inspira

El tercer i esperat treball d'Inspira es titula “Amunt!” (Amniòtic Records, 2013) i és un disc optimista i amb molta força. Conté lʼenergia de la banda en directe, amb unes cançons rodones; la  claror del pop dʼautor, amb una base rítmica més contundent que mai. Els Inspira tornen després de lʼèxit tan de crítica com de públic aconseguit amb el seu anterior treball, “Escapistes” (Amniòtic Records, 2010), que els va dur a tocar als festivals més importants del país com  el Primavera Sound, el PopArb i el Faraday entre dʼaltres. 
La producció del disc ha anat a càrrec de Pau Vallvé, vell col·laborador de la banda (ja va produir  lʼanterior treball i és el responsable del segell Amniòtic Records). La producció sʼha enfocat cap a gravar  el grup en el seu local dʼassaig (La Moleria), sense afegir més instruments ni efectes que els que el  propi grup toca en concert. Un disc de banda. Amb tota la força i cruesa, i també amb tota lʼamabilitat i la  delicadeza. Tot sense artificis. Ha estat enregistrat i mesclat per Joaquim “Kato” Puigtió (Take away  recordings) i masteritzat per Yves Roussel. Els músics en aquest tercer disc han estat: Dario Vuelta (baix), Cristian Diana (guitarra elèctrica), Fer  Acosta (Omnichord i 2es veus), Jordi Lanuza (guitarres acústiques, elèctriques i veus), Pau Vallvé (bateries i 2es veus) i les col·laboracions especials de lʼAnaïs Pascual, el Valen Nieto (Raydibaum) i la  Maria Coma. 
Pel que fa als dissenys del disc, tan la portada com totes les il·lustracions de lʼinterior han estat fetes per  la popular i talentosa i·lustradora Paula Bonet, reforçant el to fresc i optimista del disc encara més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada