dilluns, 20 de gener del 2014

Aspencat, Pirat's Sound Sistema, Pellikana i El Trineu Tanoka, al concert de falles

A dos mesos justos de la celebració, Escola Valenciana i Reviscola han anunciat el cartell de la sisena edició del Concert de Falles, que marca l’inici de La Gira d’Escola Valenciana 2014. Des de fa sis anys l’objectiu d’Escola Valenciana ha estat poder oferir al públic jove una opció amb més demanda any rere any: obrir una finestra a la nostra llengua amb música festiva i reivindicativa en el context d’una de les celebracions més rellevants del País Valencià, les Falles. El cartell d’enguany està encapçalat per Aspencat, un grup que actuarà per segona vegada al Concert de Falles. La primera va ser en 2012, amb motiu de la presentació del disc “Inèdit”. El grup de la Marina, que en maig de 2013 va traure al carrerel disc, “Essència”, tornarà als escenaris després d’un merescut temps de descans. No debades, l’any passat va realitzar més de 40 concerts per tot arreu, sempre amb el segell distintiu del seu potent directe, amb unes lletres acurades i reivindicatives.
Pirat’s Sound Sistema presentarà el seu treball “Em bull la sang”. Per al trio de Sants suposa la tornada als escenaris valencians després de més d’un any d’absència a les nostres terres. Serà el moment d’escoltar en directe la potent barreja de reggae, dancehall, rap i drum’n’bass marcada per lletres de carrer que descriuen la quotidianeïtat del jovent del segle XXI.
Des de l’Alcoià i amb el seu tercer disc, “Desperta!”, Pellikana pujarà per primera vegada a l’escenari del Concert de Falles per desplegar el seu batibull de rumba, reagge, rock, ska i ritmes llatins. Una barreja fresca amb el distintiu d’una embriagadora veu femenina i l’esperit festiu de les seues composicions de rica varietat instrumental. Completa el cartell El Trineu Tanoka, una jove formació del Camp de Túria que l’any passat va publicar “Micorones”, el seu segon disc, amb una marcada sonoritat indie rock. Una proposta innovadora dins de l’escena de la música en valencià, que cada dia va guanyant en varietat i en qualitat. Escola Valenciana i Reviscola anunciaran pròximament els preus i els punts de venda de les entrades, així com l’horari del concert.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada