dimarts, 7 d’octubre del 2014

"El temps del llop", òpera prima de Gener

L’òpera prima de Gener, El Temps del Llop, suposa un bufit d’aire renovador en l’actual panorama musical en català. Acostant a la sensibilitat mediterrània influències tan diverses com Jeff Buckley, Grizzly Bear, Fleet Foxes, Feist o Elliott Smith, Gener es presenta com una proposta d’autor en clau valenciana, personal i moderna. En ella, conflueixen la música d’arrel americana, la cançó mediterrània, el pop somniador i sofisticat i la ràbia de l’esperit punk. Dins d’este eclèctic mapa de coordenades, les onze cançons d’ El Temps del Llop ens obliguen a emprendre un viatge a través de la valentia i la covardia, l’esperança i la desesperació, l’amor i la mort, la lluita i la ressignació. Un acte de migració espiritual, un intent de mudar la dolorida pell valenciana -insensibil·litzada ja a base de colps i morats- per una nova pell més sensible. 
La cançó homònima “El temps del llop” enceta el disc. És un blues fosc que obre el camí a la resta de cançons que ens passegen pel country-rock, el pop, jocs de guitarra slide, balades, psicodèlia... Carles Chiner, donarà forma al seu directe en format elèctric acompanyat del baixista Pasqual Rodrigo (ex Homefòssil), els multiinstrumentistes César Castillo (ex Ratolines) i Vicent Todolí (Sanguinelli, Oranges) i el bateria Enric Alepuz (ex Castlevanians, Tortel).
El disc estarà disponible en format físic i en descàrrega digital a partir del 17 d’octubre. El concert de presentació tindrà lloc el dia 1 de novembre a les 23h al Teatre Micalet de València. Entrades 8’5€ anticipades a la web del teatre / 10€ en taquilla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada