dimarts, 5 de maig de 2009

Descarrega: Live in Paris de Joan Miquel Oliver


Joan Miquel Oliver Ripoll (Palma, 1974) és un escriptor, cantant i guitarrista en llengua catalana. Conegut al començament com a guitarrista i compositor del grup Antònia Font, posteriorment i en paral·lel ha desenvolupat una carrera musical en solitari. L'any 2008 publicà el seu primer llibre de narrativa, El misteri de l'amor, no exempt de polèmica per no respectar les normes de puntuació en la seva redacció. A la primera edició l'editorial, Empúries, inclogué una nota aclaratòria desentenent-se de les normes seguides per l'autor, però en posteriors edicions aquesta nota desaparegué.

Discografia

Amb Antònia Font

  • Antònia Font (1999)
  • A Rússia (2001)
  • Alegria (2002)
  • Taxi (2004)
  • Batiscafo Katiuscas (2006)
  • Coser i cantar (2007)

En solitari

  • Drogueria Esperança - Odissea 30 000 (2002)
  • Joan Miquel Oliver - Surfistes en càmara lenta (2005)
  • Joan Miquel Oliver - Live in Paris (2006)
  • Joan Miquel Oliver - Sa nuvia morta - Hansel i Gretel (single) (2007)
  • Banda sonora de la pel·lícula My Way (2008)
  • Joan Miquel Oliver - Bombón Mallorquín (2009)


Joan Miquel Oliver a MySpace

Us deixem el seu disc Live in Paris per descarregar:
http://www.megaupload.com/?d=T2Q9ZCX8

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada