dimarts, 12 de maig del 2009

Miquel Abràs - "M'agrada sentir el que tu sents"


Vol capturar els teus sentiments. O això s'entén pel títol del nou disc de Miquel Abras. Un treball que segueix la línia rock proposada en el seu primer treball, però que incorpora notables pinzellades de romanticisme. Nascut a la Bisbal d'Empordà, Miquel Abras ja es va endinsar, des de ben petit, en el món de la música.

Va començar als 13 anys rebent classes de guitarra i l'any 1999, amb 22 anys, va gravar el seu primer elapé, titulat "W.B.D". Tot i així, no va ser fins al 2005 que, al proclamar-se guanyador del Sona 9, el concurs de maquetes li va permetre gravar un nou treball als estudis Tívoli de Jesús Rovira (L'N'B), i sota la producció de Jofre Bardagí.

Dos anys després d'aquell "Entre mil vidres trencats", arriba aquest últim disc, segons ell molt més divers. Gravat i mesclat íntegrament als estudis La Casa Murada del Vendrell, aquest nou treball consta de 14 cançons que s'apropen de manera intimista a les relacions de parella i a altres qüestions d'actualitat, com ara la immigració, el canvi climàtic i la guerra. "M'agrada sentir el que tu sents" s'ha fet amb els músics Carles Ramió al baix i el teclat, Alexandre Reixach a la guitarra i Roger Guàrdia a la bateria. Aquest tàndem musical es completa amb les col·laboracions molt especials, segons el mateix Abras, de Lax'n'Busto en la cançó "Avions d'aigua" i de Mazoni en la peça "Contradiccions".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada