dimarts, 23 de juny del 2009

El Feslloch 2009 dels propers 10 i 11 de juliol posarà punt i final a la gira d'Escola Valenciana


La població de Benlloch (Plana Alta) acollirà els propers 10 i 11 de juliol el Feslloch 2009, l'última parada de la gira que estan duent a terme Escola Valenciana i Reviscola. La Gira 2009, el festival itinerant de música en valencià, ha portat des del passat 17 de març música en la nostra llengua arreu dels Països Catalans. I ho ha fet mostrant que la música en valencià està més viva que mai. Així, grups com La Gossa Sorda, Pau Alabajos, Rapsodes, Orxata Sound System o Sva-ters han participat dels concerts organitzats per Escola Valenciana.

El Feslloch d'enguany oferirà una variada oferta musical, així com una completa agenda d'activitats i tallers, una trobada d'entitats i una zona d'acampada perquè els assistents puguin gaudir al màxim del festival. Els concerts, una de les parts més destacades, comptarà amb actuacions destacades de grups catalans i internacionals. El divendres 10 hi haurà un concert amb Betagarri, Gertrudis, Sva-ters i Desgavell. El dissabte 11 serà el torn de La Gossa Sorda, Joan Miquel Oliver, Cesk Freixas, At Versaris i Xavi Castillo.El preu de l'abonament per als dos dies és de 20 euros.

Escola Valenciana va crear l'any 2006 el projecte de La Gira per la Llengua, un circuit itinerant de música en valencià adreçat als alumnes de secundària, batxillerat i universitaris. Aquesta idea va sorgir arran de les tradicionals Trobades d'Escoles en Valencià, que organitza aquesta entitat des de fa 22 anys i que ha esdevingut una de les festes socials més importants al País Valencià. Després de tres anys de gira, les dades permeten ser força optimistes. Més de 45.000 assistents, 50 concerts celebrats, 55 grups diferents i 150 actuacions en conjunt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada