dilluns, 15 de juny del 2009

Festival de música en valencià d'Alberic


Arriba el I FestAlberic! Després de moltes traves posades pel PP municipal (demanaven 120.000€ de fiança per deixar-nos el camp de futbol), per fi podem dir que el I FestAlberic és una realitat!

El dissabte 4 de juliol al polígon industrial I-1 d'Alberic. El festival consistirà en dos blocs musicals:

- Al primer a les 20.30h comptarem amb les actuacions dels cantautors Cesk Freixas i Pau Alabajos, que primerament podrem gaudir d'ells amb la seua formació duet, i després gaudirem de l'espectacle conjunt "Venim del nord, venim del sud".
- Al segon a les 00.00h comptarem amb els millors grups del rock, reaggea, ska... actual. Aquests seran Auxili, Odi i La Gossa Sorda!!

Així, el festival de música en valencià durarà des de les 20.30h de la vesprada fins les 4.30h de la matinada! Per a satisfer l'apetit del públic asistent, posarem al vostre servei un bar amb entrepans diversos (tots ells casolans); i com no, la barra de beguda, i tot a preus populars!

Les entrades estaran a la venda pròximament i hi ha 3 tipus:
1.- Entrada anticipada per al festival complet (des de les 20.30h): 10€
2.- Entrada anticipada per al concert de rock (des de les 00.00h): 8€
3.- Entrada a taquilles (tant per a les 20.30h com les 00h): 10€

Es podran adquirir a Aigua Clara (Alberic), Centre Social Terra (València), Partisano wear (València) i per transferència bancària (telefonant al 680316368 o a iniciativaxalberic@gmail.com).
Comunicat de
Iniciativa per Alberic.
festalberic.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada