dimecres, 23 de desembre del 2009

Amanida Peiot presenta el seu primer disc


Amanida Peiot ha formalitzat recentment el seu debut amb un treball homònim editat per La Casa Calba. Francesc Burgos (veu i guitarres), Josep Lluís Escrivà (veu i guitarra elèctrica), Santiago Tormos (baix) i Manolo Sánchez Prinetti (bateria) han donat així un pas avant en la seua carrera musical després de sis anys experimentant amb la seua música.


Els quatre tripulants d’aquesta aeronau musical decidiren batejar el projecte amb el nom d’Amanida Peiot en honor al nom artístic que una mestra mexicana, d’origen català, feia servir als recitals de contes que oferia arreu del desert de Chihuahua, on visqué des què els seus pares arribaren exiliats en acabar la guerra civil espanyola.

El nom però també perquè reflecteix amb claredat l’essència de la seua aventura: una combinació no mesurada de diversos ingredients musicals, que navega a la recerca de nous paratges on expressar les seues emocions.

El proper 9 de gener de vesprada presenten oficialment el seu disc amb un concert a la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna que comptarà amb col·laboracions especials com la de Remigi Palmero, Toni de l’Hostal, Laura Navarro i Daniel Olmo Boronat.

Podeu saber més sobre Amanida Peiot al seu Myspace

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada