dissabte, 5 de desembre del 2009

Els Amics de les Arts, At Versaris i Rauxa, reclams musicals de la Festa Major de Sant Andreu



Fins al proper 12 de desembre el barri de Sant Andreu del Palomar de Barcelona celebra la seva Festa Major. La cançó-pop d'Els Amics de les Arts, la rumba festiva de Rauxa i el hip-hop combatiu At Versaris són alguns dels reclams de l'edició d'enguany, que a més a més de la programació oficial, compta també amb una Festa Major Reivindicativa i una Festa Major Alternativa.


El dissabte 5 de desembre, als Jardins de Can Fabra i en el marc de la Festa Reivindicativa, actuaran a partir de les 20h Bliss Thru (rock), Medicina y Agua (rumba), Poca Broma (punk-rock), Escalivada (ska) i Rauxa (rumba). La mateixa nit, en el marc de la Festa Alternativa, se celebra una un concert de "hip-hop amb consciència" amb la participació dels grups Bittah, 2DB i At Versaris. El recital començarà a les 21.30h a la carpa de la Festa Alternativa.

El dilluns 7 de desembre, en el marc de la Nit Jove de la Festa Major, actuaran el grup de percussió Grallakatú, Metropol i Els Amics de les Arts, que presentaran les cançons del seu nou disc, Bed & Breakfast (2009). El concert se celebrarà a partir de les 21h a l'envelat de la Festa Major.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada