dimarts, 15 de desembre del 2009

Una col·lecció de 11 versions de temes no gaire habituals de la Nova Cançó i el rock laietà dels anys setanta


REFUGI és el nou projecte d’en Joan Reig, bateria d’Els Pets i Mesclat i en Joan Pau Chaves, pianista d’una gran experiència, que entre d’altres formacions, des de fa una colla d’anys toca amb Els Pets. Juntament amb dos músics més, l’Albert Vila, al contrabaix i en Pep solà a la bateria, també amb un important bagatge a les seves esquenes, han completat la formació que ara us presenta aquest primer treball discogràfic, editat per RGB SUPORTS, anomenat “Vestits nous”.

REFUGI neix de la voluntat de llevar d’algun racó del temps, un repertori de “cançons amagades” en el polsós calaix de la memòria i treure-les a la claror, tot posant-les uns “Vestits nous” per que tornin a fer goig i puguin enamorar a les noves generacions.

En aquest disc hi podreu escoltar, amb uns arranjaments exquisits, una selecció de l’extens repertori d’artistes del moviment que durant les dècades dels 60 i 70 es va anomenar “La nova cançó” i que va ser dels més importants de la cultura catalana de tots els temps. Els més grans podran recordar i els més joves descobrir unes cançons amb un valor artístic i testimonial altíssim.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada