divendres, 23 de juliol del 2010

Enderrocks, triada com segona millor banda pel jurat del concurs Música Jove


La banda riberenca Enderrocks participà el passat divendres en el concurs Música Jove, inclòs dins la programació de l'Acampada Jove, a Montblanc. D'una banda, els valencians van ser triats pel jurat del concurs com la segona millor banda de les quals competien. No obstant això, el grup de la Ribera es va quedar fora de les tres primeres posicions tant en el veredicte del públic com en el dels propis grups, pel que en el còmput global tampoc va aconseguir finalitzar entre els tres primers llocs.
Enderrocks es va classificar per a la fase final del festival Música Jove com a únic representant del País Valencià al guanyar fa menys d'un mes el concurs Jerock, que organitza les Joventuts d'Esquerra Republicana del País Valencià. En Montblanc (Tarragona), ciutat que acollia per segon any consecutiu l'Acampada Jove, els representants riberencs es van disputar el concurs junt amb nou bandes més, la majoria d'elles d'ska, vencedores dels diferents concursos que es realitzen per tot el territori català i les illes balears. Les quatre peces amb les quals van participar foren Aquesta Nit, Octubre, El Meu Nom És l'Oblit i la versió Boig Per Tu, de Sau, totes elles incloses en l'últim disc de la banda.
Al final de les deu actuacions, el jurat va triar a Enderrocks com a segon millor grup en un veredicte en el qual es va valorar la qualitat de la música, el directe i l'originalitat. En el recompte d'elecció popular, Enderrocks es va quedar amb 91 vots molt prop dels tres primers llocs, que permetien puntuar. La banda tampoc va puntuar en la votació de les bandes.
D'aquesta manera, els riberencs es van quedar fora de les tres primeres posicions en un concurs que va servir d'avantsala per a les actuacions de bandes com Los Delinquentes, Che Sudaka o Orxata Sound System, que foren les encarregades d'amenitzar a la nit als milers de presents en la quinzena edició de l'Acampada Jove.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada