diumenge, 10 de juliol del 2011

Surt a la venda el tercer disc de Relk

Gran esperança del propi no-res, amb producció del mateix grup, ha estat enregistrat a Arenys de Mar a l’estudi3 de Ràdio Arenys i a Sant Vicenç de Montalt als estudis Dsoundgroup entre el 2009 i el 2011, i ha comptat amb la col·laboració de Teresa Rebull (recitat), Pol Caturla (baix i contrabaix), Àlex Guitart (saz, rubab i tanpura), Nàdia Panadero (nei), Albert Almansa (clarinet), Dani Ferrer (trompa), Gemma Ruiz (flauta de bec), Ferran Irzo (guitarra elèctrica), Roger Benet (clarinet, clarinet baix i veus), Víctor Plana (veus), i el Trio Sonitrons: Luis Lax (violí), Helena RodrígueZ (viola) i Carlos Sánchez (violoncel). El disc ha estat mesclat per Jordi Mora, i masteritzat per Víctor García a Ultramarinos Mastering de Sant Feliu de Guíxols.
Segons Jordi Bilbeny, lletrista de Relk, Gran esperança del propi no-res és una prosa poètica ja passada a vers, que intenta reflexionar sobre la frustració, l’abatiment, el desencís profund, la desesperació, la depressió, el dolor paralitzant. És un viatge al fons negre del pou de cadascú en els moments més difícils per cercar-hi llum, per cercar-hi esperança. Acostumats com estem a veure les dificultats com a enemics ferotges, aquesta experiència a l’interior de cadascú ens ve a dir que els problemes són aliats, una mà estesa per superar-nos, per expandir-nos i autorealitzar-nos. 
El propi no-res no és el final de re, sinó l’inici de tot. El motor primigeni, la llavor bàsica, la porta pura de l’ésser. Gran esperança del propi no-res és un viatge del buit interior a la plenitud de la totalitat de nosaltres mateixos i del món”.
Gran esperança del propi no-res, que va sortir a la venda el passat 1 de juliol, s’edita a la discogràfica del grup, RELKCAT, en dos formats: CD i LP+Single. El disseny de les portades i del llibret interior del CD és obra de Coqui Castells, bateria de Relk. El disc es podrà comprà en format físic al web del grup www.relk.cat o bé en format digital a les plataformes habituals de descàrrega de cançons (iTunes, amazon, eMusic, rhapsody, spotify…). La presentació de Gran esperança del propi no-res en directe serà el dissabte 10 de setembre al Teatre Principal d’Arenys de Mar i comptarà amb l’actuació d’alguns dels músics que han col·laborat a fer-ne l’enregistrament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada