dimarts, 13 de desembre del 2011

Avui es publica Mishima "Palau"

El 6 de març de 2011, Mishima va actuar al Palau de la Música Catalana de Barcelona amb totes les localitats exhaurides. Aquesta fita marcava un punt i seguit daurat en la carrera d'una formació que duia més d'un any presentant amb èxit el seu cinqué disc, “Ordre i aventura”.
Ara és el moment de recapitular els últims anys de Mishima i reviure aquella nit. Per això presentem “Palau”, una capsa amb el DVD del concert al Palau de la Música juntament amb els seus 2 últims àlbums: “Set tota la vida” i “Ordre i aventura”. També s'inclou el poster del concert i un llibret de 48 pàgines amb les traduccions de les lletres dels dos discs al castellà i l'anglès.
El DVD inclou el concert al Palau enregistrat per TV3, amb les col·laboracions de Laetitia Sadier (Stereolab), Elvira Jiménez i Espaldamaceta. Inclou una sèrie d'extres, entre d'altres, els videoclips oficials d'”Ordre i Aventura” i “Set tota la vida”. Una capsa amb el DVD del concert de Mishima al Palau de la Música juntament amb els seus dos últims àlbums: “Set tota la vida” i “Ordre i aventura”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada