dijous, 3 de maig del 2012

Xavier Morant i Abraham Ribas sorprenen amb un excel·lent "Revolutum"

Revolutum es el resultat del pas dels anys, de la experiència, del recorregut pel mon de la música, de la maduresa en les composicions, de la complexitat i a la vegada de la senzillesa. Una barreja d’estils que impregnen el disc dissimuladament i on els integrants juguen amb els sons amb total delicadesa. Un disc ple de matisos on els creadors plasmen els diferents estils musicals que els han acompanyat al llarg dels anys, començant pel folk, passant pel rock, jazz, cançó d’autor i finalitzant amb sons més actuals com el tecno-pop.
Xavier Morant i Abraham Rivas son dos músics que al llarg dels anys han anat evolucionant i passant per diferents grups i estils musicals. Xavier Morant ha format part des dels anys 70’ de grups com Cuixa, Pavesos, La Morgue, Armas Blancas, Ceremonia i altres com a cantant, baixista o guitarrista. Per altra banda Abraham Rivas ens sorprèn com a teclista, flautista, baixista, saxo o clarinet, i ha passat per estils com el Rock, blues i jazz, formant part dels grups com Malpaso, Belbedere o Explorador Andrés.
Va ser al 2007 quan els dos companys, amics i músics varen decidir treballar junts, presentant-nos “Posidònia” un disc on començava a florir la seua essència, ara quatre anys després ens sorprenen amb “Revolutum”. El disc compta amb les col·laboracions de: Maribel Crespo, Nora Pastor, Òscar Briz , Virginia Seghers, José Godofredo, Jordi Molina, Efrén López, Diego López, David Gadea, Maria del Mar Ribas, Inmaculada Soriano, Rubén Zaragoza, Fede Segarra, Carles Asunción i Toni Garcia. Gravat als estudis Morant-Rivas, mesclat per Toni Garcia i masteritzat per Manolo Miralles i Toni Garcia a "Estudi de Musica" (València). Editat per Mésdemil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada