divendres, 16 de novembre de 2012

Artistes catalans es presenten a València. Hui, Els Nens Eutròfics

Quatre artistes de Barcelona (encara que ja en queden tres després del concert de Joan Colomo que tingué lloc la passada setmana) es presenten a València, a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, durant aquest mes de novembre, en un cicle denominat Barcelona Escenari (música), el qual ha estat programat per lacasacalba.org. Hui tindrà lloc el concert d'Els Nens Eutròfics.

Acte seguit, tota la programació:
DIVENDRES 16 DE NOVEMBRE, 20.00 h (Auditori; Entrades, 6 € – 4 € socis ACPV)
ELS NENS EUTRÒFICS
La banda de Josep Pedrals, puntal de la poesia catalana actual i natural del barri del Clot, estan a punt de publicar el seu segon àlbum En helicòpter, el qual presentar per primer cop al País València. Es tracta d’una injecció poètica de pop animat amb altes dosis d’humor i vitalitat desbordant.

DIVENDRES 23 DE NOVEMBRE, 20.00 h (Hall, Entrades, 10 € – 8 € socis ACPV)
PAU RIBA
Estrena al País Valencià de l’espectacle 40 gripau, on Pau Riba acompanyat d’una banda de músics jogossars reviviran el repertori que 40 anys enrrere va parir en el mític àlbum Jo, la donya i el gripau.

DIVENDRES 30 DE NOVEMBRE, 20.00 h (Hall, Entrades, 10 € – 8 € socis ACPV)
CABOSANROQUE 
La banda de Poble Sec també estrenaran el seu darrer espectacle denominat “Bestiari”. Es tracta d’una interpretació escènica lliure que han fet a partir de textos de bestiaris de diferents èpoques i cultures, utilitzant el concepte d’ocultació/revelació propi del cristianisme primitiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada