dimecres, 23 de gener del 2013

Descarrega gratis el nou disc d'At Versaris


El trio en majúscules del hip hop català posa en circulació No Fear, EP de 5 temes en descàrrega gratuïta. A més, avui estrenen web central i ens brinden vídeo del single "No Fear"
Aquest 2013 no els ha agafat a contrapeu. El Ro, el Pau i el Singu, At Versaris per a tothom, ofereixen des d'avui divendres 18 de gener el seu nou treball No Fear. I ho fan de manera gratuïta, a l'abast de tothom, des del seu nou i flamant web central:www.atversaris.cat.
No Fear és un EP de cinc temes en el que el trio de SBD-Sants torna a demostrar perquè marquen el camí: noves produccions d'altura, una lírica per trencar fores de joc i unes col·labos de luxe. Des de la seva darrera exitosa aventura amb Astrio, de la que va quedar un CD-DVD en directe anomenat Per principis elegants (Propaganda pel fet! - 2011), eren moltes les que reclamàvem nou material. Doncs ja és aquí i, tot i ser una intro sublim i quatre temazos, us deixaran amb un bon gust de boca: necessitareu estona per copsar la grandesa d'en Waajeed i la Invincible (des de Detroit), les guites de l'Esteve o les intervencions de Fetitxe 13; cremareu el reproductor flipant amb els malabarismes del Ro i el Pau. I més extres. Per a celebrar-ho com cal, amb tots els ets i uts, ho fan tot alhora: el disco, el web i un bon videoclip de suport a tot plegat i que fa del single, "No Fear", un temón encara més bèstia si és possible. Si ho estàveu esperant, disfruteu-ho!
Si encara sou dels que us pregunteu perquè canten en català o us entesteu en titllar-los de 'rap polític', d'indepes o d'antisistema. comenceu a córrer perquè és evident que feu tard, molt tard.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada