dimarts, 8 de gener del 2013

Últim concert de Joan Masdéu a Barcelona de la gira CasaMurada

Després de més de vuitanta concerts per tot Catalunya del seu primer disc en solitari, l'excantant de Whiskyn's Joan Masdéu farà la seva darrera actuació a Barcelona a l’Heliogàbal de Gràcia el proper dijous 10 de gener a les 22:00 amb el seu darrer espectacle de quartet acústic. Un format en el que el cantautor reusenc despulla les cançons de CasaMurada (Global 2011) i les revisita amb uns arranjaments més crus que potencien l’immediatesa de les seves melodies i la profunditat de les seves lletres. Aquest serà el seu darrer directe a Barcelona abans de cloure la gira CasaMurada i posar-se a treballar en el seu proper disc que veurà la llum aquest 2013.
Aquest concert forma part d’una gira acústica que va començar el passat estiu al festival Emergent a Madremanya i que ara arriba a Barcelona havent passat per poblacions com Girona, La Selva del Camp, Rasquera, Reus o Cambrils. Propers concerts i més info a joanmasdeu.com

Dijous 10 de gener
Heliogàbal (c/Ramon i Cajal, 80. BCN)
Hora: 22:00 h. 
Entrada: 6 €
Anticipada: Codetickets

Joan Masdéu - Veu i guitarra acústica
Quim Xicoira – Baix, xilòfon i veus
Joan López - Bateria i percussions
Àngel Santiago – piano, acordió i veus

Joan Masdéu ha estat guardonat a la darrera edició dels premis Enderrock per votació popular a la Millor cançó d’autor de l’any per El carrer dels jocs florals. El clip d’aquesta cançó també va guanyar el primer premi entre els millors clips catalans a la categoria de videoclips al Festival Internacional de Curtmetratges FIC Cat 2011.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada