dimecres, 4 de novembre del 2009

Nou disc del Botifarra i el Circuit Folc a Sant Celoni


El dia 1 va sortir a la venda el nou disc de Pep Gimeno, ‘Botifarra’, titulat Te’n cantaré més de mil (Temps Record, 2009). El cantautor valencià va presentar aquest segon treball el passat 23 i 24 d’octubre al Gran Teatre de Xàtiva on va comptar amb l’acompanyament de la banda La Rondalla i la participació de molts dels músics que van participar en l’enregistrament del disc: els percussionistes Elies Fuster i José MariaHernández “Reïllo”, el multi-instrumentista Dani Miquel, l’acordionista Pau de Luis, el baixista Xavi Alamán, el guitarroner Vicent Carrasco, la violinista Carmen Pura, els cantaors Jorge Cobo i Jacint Hernández, el grup Obrint Pas, i els cantants Toni de l’Hostal i Miquel Gil.

 -----------------------------------------------


Aquest cap de setmana, el Circuit Folc aterra a Sant Celoni. Serà amb tres propostes, que es repartiran entre divendres a lmitjanit, dissabte al migdia i dilluns al vespre. Divendres 6 de novembre l'ska-folk amb Dekrèpits al Teatre Municipal Ateneu a les 24 hores i dissabte 7 de novembre serà el ball-folk amb 21 Boutons a la Plaça de la Vila a partir de les 12 hores. Finalment dilluns 9 de novembre, arribarà la cançó-folk amb El Pont d'Arcalís al Teatre Municipal Ateneu a les 19:00 hores.
Organitzat pel Centre Artesà Tradicionàrius i la revista Sons de la Mediterrània, el Circuit Folc oferirà durant aquesta tardor catorze concerts, amb sis propostes artístiques de música d'arrel que es podran veure en set localitats de Catalunya: Calaf, Les Borges Blanques, Barcelona, Arenys de Mar, El Vendrell, Sant Celoni i Manresa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada