diumenge, 28 de febrer del 2010

Arrós Caldòs presenta Candela

Aprofitant l’avinentesa de la presentació oficial del nou disc d’Arrós Caldòs, la productora musical Mésdemil ha organitzat la primera edició del MELIC Festival, Música Especia Lliure i Combativa. La veterana banda de reggae i sons tropicals de L’Horta Nord estarà acompanyada per vells amics com Sva-Ters, Orxata Sound System, Rapsodes, la jove promessa del reggae estatal El Papado i Nitrofoska.
Després de 5 anys de silenci discogràfic Arròs Caldós llança el seu nou disc “Candela”, que naix de l’interés de la banda per explorar nous estils. Els ritmes llatins o el reggae reflecteixen les seues actuals inquietuts respecte a la música, mantenint les temàtiques reivindicatives a les seues lletres.
Aquest nou projecte, que ha estat enregistrat i produït per Rafa Villalba, Dani Rayos i Rafa Coronas a Xúquer Estudios, reflexa la maduresa musical que Arròs Caldós a assolit durant la seua trajectoria, compartint escenari amb grups com Macaco, Muchachito Bombo Infierno, Obrint Pas, Gertrudis, La Gossa Sorda i un llarg etècetera durant més d’una
dècada.
Aquest primer MELIC Festival es realitzarà a la Sala XY Records del Polígon “La Fillola” d’Aldaia. L’entrada costarà el mòdic preu de 5 € i amb ella es tindrà un descompte de 3 € per a l’adquisició de “Candela”, el nou disc d’Arròs Caldós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada