dimarts, 9 de febrer del 2010

L'adéu de Ràbia Positiva


El grup de punk-rock encapçalat pel cantant David Vázquez posà punt i final a la seva trajectòria muiscal el divendres 5 de febrer en un concert a les Cotxeres de Sants de Barcelona. Aquesta fou, doncs, l’última oportunitat per veure en directe la banda del barri de Sants, que va anunciar el seu adéu dels escenaris el passat mes d’octubre, després d’haver publicat el vinil Una cançoneta i mo n’anem (La Ràbia Records, 2009). Ràbia Positiva han realitzat una gira de comiat que va començar el 23 d’octubre al País Valencià i que els ha dut a tocar arreu dels Països Catalans i també a Madrid.
El concert a les Cotxeres de Sants, que comptà també amb la participació del grup Familia Bolsón en qualitat de teloners, començà a les 21h. Per a l’ocasió, Ràbia Positiva es féu acompanyar de companys i amics amb qui han coincidit al llarg dels seus disset anys de trajectòria musical, com els grups Codigo Neurótico, Mall o Innocents. L’entrada val 4 euros, o 5 amb un CD de Ràbia Positiva. També hi actuaren els Castellers i els Diables de Sants. L’objectiu fou que el recital esdevingués una entranyable festa per acomiadar per un dels grups amb més longevitat del rock de combat català.
“Ja fa molts mesos que parlàvem al nostre local d’assaig com hauria de ser el nostre final, convençuts d’haver fet els deures amb nosaltres mateixos i d’haver recollit molt més del que mai hauriem arribat a imaginar”, explica el grup en un comunicat. “Al cap i la fi, la música continua. Cadascú de nosaltres seguirà lligat a aquest món d’una manera o d’una altra. Sabem que el camí continua i ens podem trobar a qualsevol revolt”, reflexiona la banda.
Ràbia Positiva va fundar-se l’estiu de 1993. Al llarg de la seva dilatada trajectòria ha publicat una maqueta, quatre CD, un CD-DVD amb el concert del seu quinzè aniversari al CSO Bahia de Sants i un LP. Han realitzat centenars de concerts arreu dels Països Catalans i l’Estat espanyol.
Font: Enderrock

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada