dilluns, 1 de febrer del 2010

Red*Roja presenta el seu nou treball


Amb el 2010 arriba el nou disc de Red*Roja, “Em rebenta el cap”. Deu temes produïts per Miquel Gironés, l’incombustible dolçainer d’Obrint Pas, el qual amb la seua experiència i creativitat ha guiat al grup i ha exprimit al màxim tots els seus recursos artístics i tècnics.
Un treball on les melodies i els riffs de guitarra potents son l’element clau per a vestir deu temes que recorren els paisatges urbans i rurals de la Vall d’Albaida. Punk Rock de tall clàssic és el que factura aquesta banda, que planteja un disc amb un concepte totalment nou amb un compromís social i polític molt marcat, que es reflecteix a les seues lletres.

Un disc que sabran agraïr els més fidels seguidors del rock & roll ibèric de les darrers dècades. En aquest àlbum podem trobar cançons on Red*Roja parla de la crisi, l’amor, o la ressaca tot amanit amb ritmes punxants i elèctrics.

“Em rebenta el cap” ha estat enregistrat a Estudio 54 i Rockflow Estudios, mentre la mescla i la masterització s’ha realitzat als estudis Ground Àudio Vídeo de Girona. “Em rebenta el cap” ha estat produït per Miquel Gironés, reconegut dolçainer i membre del grup Obrint Pas el qual insufla en la banda noves idees, conceptes i plantejaments per tal de traure el màxim rendiment a les composicions.
Més informació: Myspace

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada