dimecres, 14 d’abril del 2010

Enderrocks torna amb "El meu nom és l'oblit"

El grup riberenc Enderrocks presenta dissabte que ve 17 d'abril el seu segon disc a la Sala Hot Rod Cafè de Sueca. El nou àlbum, que duu el nom de "El meu nom és l'oblit", arreplega deu cançons entre les quals es troba una versió del conegut tema "Boig per tu", del grup català Sau.
El treball va eixir a la venda dilluns passat i ja es pot adquirir en els concerts o per contacte directe. A més, a partir de la pròxima setmana es podrà comprar en les grans superfícies i en les xarxes de venda per internet, gràcies a l'acord que la banda va arribar amb l'empresa discogràfica Maleït Records i amb la distribuïdora K-Indústria.
Respecte al treball, "El meu nom és l'oblit" es va gravar en els estudis Rock Flow de l'Alcúdia i va ser materitzat per Fernando Álvarez en els estudis 440 Mastering de Madrid. Arreplega algunes de les últimes cançons compostes per l'anterior formació que va editar el primer àlbum, "Fills del Xúquer", com "Aquesta Nit" o "Jugant a Matar". Les altres cançons, en canvi, han vist la llum després de l'entrada al grup d'Alfredo de Fortaleny i Andreu de Canals. Entre els nous temes, Enderrocks torna a apostar per temes habituals com l'amor i el desamor com en "Ulls de Foc", "Octubre" o "Miralls Trencats" i per una base rítmica dura acariciada per una línia melòdica agradable; una de les característiques més sensibles de la ja coneguda banda de la Ribera.
Després de la presentació oficial, el quintet musical emprendrà la gira del seu nou treball. La primera parada serà Elx, on actuarà a la Mostra de Música a València i en el concurs de grups UMH Fest, festival en el qual la banda ja va aconseguir una excel·lent tercera posició a 2008.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada