dijous, 1 d’abril de 2010

La revista Enderrock elegeix les 100 millors cançons del pop català del segle XXI

Enderrrock ha escollit la llista de les 100 millors cançons del pop en català de la dècada. Selecció i rànquing del Top 25 elaborats amb les aportacions de la crítica musical i de les preferències dels programadors de festivals. 100 cançons del nou pop català cantades i contades pels seus autors.
Els Amics de les Arts: No podré ser mai el teu heroi
Els catalans estan enganxats a dues coses: la trepidant sisena temporada de Lost i a les cançons del nou disc d’Els Amics de les Arts, Bed & Breakfast. A la portada d’Enderrock s’uneixen aquests dos conceptes per conèixer les interioritats de l’illa perduda d’aquest quartet pop.
DVD Cançons a la vora del pop
Enderrock i la productora Clack Música! presenten el primer documental sobre el nou pop en català amb la participació de Manel, Els Amics de les Arts, El Petit de Cal Eril, Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien i Maria Coma.

La revista també inclou un pòster-suplement sobre El Niño de la Hipoteca i la Guia de la Fira de Música al Carrer de Vila-Seca 2010. A més, la galeria fotogràfica de la Nit dels Premis Enderrock 2010, una entrevista a Filippo Landini o un retrat a Lluís Gavaldà amb els pinzells de Roger Padilla i la ploma d’Albert Puig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada