divendres, 23 d’abril del 2010

Reedició de "Autobiografia oficial”, el segon disc de ROSA-LUXEMBURG

RGB Suports reedita enguany “Autobiografia oficial”, el segon disc de ROSA-LUXEMBURG, distribuit exclusivament fins al moment amb l’exemplar de la revista Enderrock corresponent al mes de novembre de 2007.
Aquest disc, enregistrat sota la batuta d’Èric Fuentes (The Unfinished Sympathy) i els germans Víctor i Santi García (principals cervells de l’esclat qualitatiu de l’Indie-Rock de l’escola B-Core) trenca els esquemes del so clàssic del rock en català per apropar-se a l’estètica de grups punters internacionals com The Killers, Franz Ferdinand o Bloc Party i va permetre també a Santi García alçar-se amb el premi Joan Trayter a la millor producció del 2007.
L’essencia i l’autenticitat humana de ROSA-LUXEMBURG, son l’espurna del seu rock incendiari, esbojerrat i amb caracter, que combinats amb un directe que mai deixa indiferent i els seus aclamats videoclips, han portat al quartet barceloní a actualitzar el rock cantat en català amb el reconeixement de critica i públic, fins i tot el de l’habituat al rock independent cantat en altres llengües.
Exahurides les 8.000 còpies inicials d’“Autobiografia oficial”, es llença al mercat, ara sota el segell RGB Suports, aquesta edició en format jewel box, revisada, molt més complerta i acurada, que inclou una pista extra inèdita, amb la versió enrregistrada en directe a la sala Razzmatazz de Barcelona del clàssic “Bèstia” amb Oriol Tramvia al capdavant del grup. Aquesta fou la primera vegada en 30 anys (després del clàssic directe al Zeleste de 1976) que la cançó es tornava a interpretar en la seva genuïna versió rock.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada