dijous, 31 de març del 2011

Obrint Pas presentarà "Coratge" a Vilanova i la Geltrú

Coratge, el nou disc del grup Obrint Pas, sortirà a la venda el proper dilluns, 4 d'abril. Quatre dies després, Vilanova i la Geltrú acollirà el concert de presentació del nou treball del grup valencià. El concert tindrà lloc a l'Envelat Municipal de Vilanova, amb una capacitat per a mil persones, on també hi actuaran com a teloners el grup de hip-hop de Cornellà de Llobregat El Nota i els vilanovins Temporada Alta. La CUP de Vilanova ha estat l'organitzadora de l'esdeveniment, i segons ha explicat Pau Ortiz, en aquests moments "ja s'han venut més de la meitat" de les entrades i per això esperen arribar al dia del concert "amb totes les entrades esgotades".
Les entrades poden adquirir-se a set localitats diferents on hi ha representació de les CUP (Candidatura d’Unitat Popular). A banda de Vilanova i la Geltrú, també es venen entrades a Vilafranca del Penedès, Sant Pere de Ribes, Sitges, el Vendrell, Capellades i Barcelona.
Llig l'entrevista que hui realitza Levante-EMV al grup.

3 comentaris:

  1. M'encanta obrint pas i m'encanta el vostre blog!! La veritat és que teniu un blog molt interessant i actiu!! Us felicito i us transmeto tot el meu suport!!
    http://enrokcat.blogspot.com/

    ResponElimina
  2. M'encanta obrint pas i m'encanta el vostre blog!! La veritat és que teniu un blog molt interessant!! Us felicito!!

    ResponElimina
  3. M'encanta el blog!! Està el dia i la informació és intteressant!! Enhorabona!!
    http://enrokcat.blogspot.com/

    ResponElimina