dilluns, 14 de març del 2011

Sva-ters publica “Sexe, putxero i rock & roll”

La colla d’Alcàsser ens ha fet patir uns quants anys -cinc per a ser exactes- però finalment ja tenim ací el seu “Sexe, putxero i rock & roll”. Un total de dotze cançons de les quals ja en podeu escoltar unes quantes. El grup continua amb la línia que els ha fet triomfar als escenaris. Potents directes, música ballable i unes lletres que ens conten històries quotidianes amb el punt d’ironia que els caracteritza.
La presentació en directe del nou treball es farà este dijous 17 de març a Burjassot. Compartiran escenari amb Rapsodes i BSK (Benimaklet Klub Ska) i enceten La Gira’11, el Festival Itinerant de Música en Valencià. Serà la tercera edició del concert de Falles i la sisena edició del festival que organitza Escola Valenciana- Reviscola. Els Sva-ters amenacen en portar-hi “un bon putxero musical, ben carregat de pilotes i cigrons“, perquè tal com assenyala la banda d’Alcàsser, “qui no ha despertat un diumenge de ressaca a punt de morir i l’ha salvat un bon plat de putxero? I la presentació formal en casa la novia? Qui no ha estat a punt de rebentar amb els dos plats d’arròs, la pilota, la creïlla i el “trossarro” de carn que la sogra t’ha servit?”.
Info: Pica'm

1 comentari:

  1. Genials!!!! Però eixos temes no són els definitius. Els han tornat a gravar. Es poden escoltar tots al Facebook del grup:
    http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=37067807961

    ResponElimina