dimarts, 3 d’abril del 2012

Mishima presentarà al Principal "L'amor feliç"

El grup barceloní Mishima presentarà el 6 de maig en el Teatre Principal de Palma el seu sisè disc, "L'amor feliç", que el quintet va presentar la setmana passada a la ciutat comtal. Segons informa avui el grup en un comunicat, el concert serà un dels primers del seu gira de presentació d'aquest nou àlbum i les entrades s'han posat avui a la venda. El grup liderat per David Carabén ha editat en aquest disc dotze cançons que aprofundeixen en el seu rock d'autor, amb temes de molta càrrega de profunditat com "Els Crits" i uns altres més lluminosos i oberts com "El camí més llarg".
Mishima estrenarà en directe el disc el proper 13 d'abril a l'Auditori de Girona, punt de partida d'una gira que arribarà al Teatre Lliure de Barcelona el 3 i 4 de maig en dos concerts amb les localitats esgotades. A més, estarà present en alguns festivals d'aquest estiu, com popArb, Embassa't i Faraday Major. 

1 comentari:

  1. També actuaran a Mataró, el dia 14 d'abril!!!! A Mataró Ràdio els hi han fet una entrevista molt interessant: http://www.ivoox.com/2012-04-12-entrevista-mishima-audios-mp3_rf_1163054_1.html

    ResponElimina