diumenge, 8 de juliol del 2012

El Feslloch torna a encertar

L’edició de divendres del Feslloch va servir per introduïr actuacions a boqueta nit a l’escenari gran. Va inaugurar aquesta novetat el cantautor xativí Feliu Ventura, presentant el seu darrer treball discogràfic, “Música i lletra” i el van seguir la gran revelació del folk “americana” en valencià, Senior i el Cor Brutal, presentant també el seu nou disc “Gran”.
Aquests artistes, que encara no havien participat al Feslloch, van ser precedits per Tanstúpids, El Corredor Polonés i Autòmats, que vana actuar a l’Auditori Municipal, i que van ser seguits per Pep Gimeno “Botifarra” & Miquel Gil, Dr. Calypso, tots ells tampoc havíen participat en les cinc edicions anteriors del Feslloch, Aspencat, Agraviats, Bandits i els DJ’s Escala i Corda Selectors.
Ahir dissabte, darrer dia de la sisena edició del Feslloch, el públic assistent va poder gaudir de moments d’esbarjo a la piscina municipal, participar del campionat de futbet, del frontó, del concurs de trivial en valencià, del passe del documental “Una llengua que camina”, de les actuacions en acústic a l’Auditori d’Andreu Valor i Verdcel, de la zona chill out amb els DJ’s de Jamaican Memories, del showman Xavi Castillo. I per a tancar la nit pogueren ballar al ritme de Sant Gatxo, Tom Bombadil, La Gossa Sorda, Pirat’s Sound Sistema, Tashkenti, Komfussió i la sessió de Flea Circus DJ Panxo set, que tancà el Feslloch 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada