dissabte, 28 de juliol del 2012

Pau Alabajos celebra els deu anys de carrera musical amb un concert en el Palau de la Música de València


El dissabte 29 de setembre de 2012, a partir de les 21 hores, tindrà lloc un concert especial de Pau Alabajos en el Palau de la Música de València. En aquesta ocasió, el cantautor valencià pujarà a l'escenari acompanyat per l'Orquestra Simfònica del Coral Romput, amb més de 40 músics. La violinista Laura Navarro ha preparat uns arranjaments específics per a aquesta formació, revisitant algunes cançons dels discos “Futur en bena”, “Teoria del caos” i “Una amable, una trista, una petita pàtria”.
El cantautor de Torrent vol celebrar els deu anys de trajectòria musical al costat de grans amics i companys d'escenari, com Miquel Gil, Feliu Ventura, Cesk Freixas, Núria Cadenes, Amàlia Garrigós, Vicent Partal i Rodonors Invictes. Els artistes i periodistes convidats s'encarregaran d'homenatjar Vicent Andrés Estellés, recitant versos representatius del poeta de Burjassot, intercalats entre el repertori de cançons de Pau Alabajos.

A més, aquest concert especial serà gravat per a un futur disc en directe, que s'editarà a principis de l'any 2013 amb Bureo Músiques, el mateix segell discogràfic de Castelló amb el qual es va publicar l'últim disc. "Fa molts anys que un cantautor compromès i que canta en valencià no actua en el Palau. L'última vegada va ser Raimon durant l'etapa de Ricard Pérez Casado com a alcalde de la ciutat de València. És una fita històrica i volem que quedi constància discogràfica d'aquest moment tan emblemàtic", ha assenyalat Luis Òscar García, gerent de Bureo Músiques.
Les entrades per a aquest recital ja estan a la venda. Poden adquirir-se en internet a través de la pàgina web del Palau (www.palaudevalencia.com), i també en les seves taquilles (Passeig de l'Albereda), en horari d'oficina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada