dijous, 12 de juliol del 2012

La sisena edició del Feslloch acaba amb vora 8.000 assistents

Foto de Músics Sense Fotògraf (MSF)
Més de trenta actuacions acompanyades per activitats esportives, culturals i d'oci consoliden un festival que obre l'estiu amb música en la nostra llengua. L'organització del festival de cloenda de La Gira d'Escola Valenciana agraeix els assistents la bona acollida al cartell de grups que van desfilar durant tres dies pels escenaris del Feslloch, així com la participació activa en les diferents activitats que es van organitzar en paral·lel als concerts. A més, s'ha comptat amb un equip humà de voluntaris que ha estat treballant durant els tres dies de forma continuada, sense els quals haguera estat impossible dur endavant les diferents tasques organitzatives.
Aquest sisé Feslloch s’ha consolidat fidelitzant un públic estable a un festival de música en valencià de 3 dies, que es realitza de forma pràcticament autogestionària per Escola Valenciana, l’Ajuntament de Benlloch, l’Associació Cultural Pitxurrull i el Benlloch Club de Futbol, sense ajudes institucionals ni patrocinis privats, la qual cosa fan que el mèrit siga major. L’organització, alhora, també vol destacar la normalitat amb que el públic participa de les activitats que s’hi realitzen, el bon ambient que es respira a la zona d’acampada i el respecte pel poble i el seu entorn.
Enguany, també s’han trencat les barreres estilístiques o generacionals, ja que les actuacions d’artistes com Pep Gimeno Botifarra & Miquel Gil, Senior i el Cor Brutal o Feliu Ventura, entre altres, contàven amb un nombrós públic que cantava les seues cançons enfervoridament.
La propera edició, la setena ja, del Feslloch tornarà a tindre lloc a Benlloch el primer cap de setmana del mes de juliol de 2013, quan de nou, milers de joves passaran tres dies escoltant la millor música en valencià, en un festival que ja s’ha convertit en cita ineludible per a moltes i molts joves d’arreu de les nostres comarques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada